Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - бушона

Pages: [1] 2 3 ... 55
1
Мерси и от мен!

2
Вашето мнение / Re: До участниците
« on: 05.12.2008, 08:55:07 »
Ама не е влизала от 01.07.

3
Тия красавци всичките ли са с климатици?

4
Не ми я хвали Галена-Прехвалена.Истина е в Преслава.

5
Аз така и не успях да се повозя и дори да го видя на живо.Сигурно вече пътува за Хърватия.

6
Автобуси / Re: Tedom C12G (3901-3909)
« on: 23.11.2008, 11:16:23 »
Табелките и на Тедомите и на БМЦ са на BUSE, които са чешки и са едни от най-добрите в бранша.Имат и по-добри модели, но не виждам на тези на какво им е.

7
Аз тия дни някъде.Ама съм решил тая година да видя как са румънските писти, но не знам има ли там вече сняг.

8
Честит първи сняг!

9
Автобуси / Re: BMC
« on: 21.11.2008, 11:09:36 »
Те БМЦ изобщо имат ли климатик като опция?

10
Обаче много му отиват фаровете.Добре си го е направил човека.Всъщност не са от Ситаро - нито старо, нито ново.На Ситаро фаровете са с лупи, а на този му личи, че са с обикновен рефлектор.Няма от какво друго да са освен от Мерцедес, но от друг модел.Май са от Интуро.

11
А от какъв модел са фаровете наистина?

12
Tom Novy - Runaway
Akcent - Stay With Me

13
Е да чувал съм, че в Свищов са падали блокове.По това време баща ми си е бил с родителите в тях т.е. у нас, където живея и хола се е изкривил, секциите щели да паднат.Те грабнали най-необходимото, качили се на Жигулата на дядо ми и хайде в Княжево при едни роднини.След няколко часа се върнали обратно, защото забравили дори да заключат.И тъй като тогава с майка ми не са се познавали и тя е живеела в Дружба ми е казвала, че у тях са падали чаши.

14
Преди малко прочетох че около час преди софийското земетресение с магнитут 5.2 по Рихтер е имало в Русия.А след това и в Гърция.Явно сме в някакъв "земетръсен" период.Я по възрастните да разкажат какво си спомнят за земетресението от 77-ма, че това тогава не съм бил още заплануван.Дори френският вестник Фигаро е публикувал на интернет страницата си, че "Земетресение е разтърсило българската столица".

15
А ти на кой етаж си?Аз съм на 5.Брат ми който, който живее в 6-ти микрорайон и на 7 етаж ми каза, че усетил как леглото ми се надига лекичко и тръгва напред.И в кой квартал си?Честно казано усещането от земетресение докато си в банята е доста странно.

16
Аз този в 7:00 не съм го усетил, а бях буден.Снощи към 00:10 също е имало и аз усетих как леглото ми отново потреперва, но реших, че си въобразявам.Има слухове, че било взрив в центъра, но какъв е този взрив - той трябва да е по-голям и от този в Челопечене.Но най-логично ми се струва епицентърът да е Витоша, защото ако е Южния парк мисля, че Хладилника и Емил Марков ги е люляло доста по-силно.Общо взето май си е разтърсило цяла София.

17
Мен ме завари в банята насапунисан докато се къпех и в първия момент даже не чатнах за какво става въпрос, но после загрях.В крайна сметка за малко се стъписах, но продължих да се къпя.Един приятел каза, че в неговия квартал хората от високите блокове тръгнали да се изнасят.Друг приятел пък е спал като пън и сега като го питаме как така не го е усетил, той мисли, че го бъзикаме :D :D По новините казаха, че е 4 по Рихтер и, че е разтърсило южните квартали на София, но според мен си е половината град т. е. Люлин е западен квартал.Според мен епицентърът му е Витоша, но може и Плана или Люлин да е, но е някъде наблизо.

18
Автобуси / Re: Tedom C12G (3901-3909)
« on: 15.11.2008, 18:00:06 »
 :fan: :fan: :fan: :fan: Respect!!!Ако Чавдар беше оцелял и ние можехме да имаме автобуси като Тедом.

19
Pussycat Dolls - I Hate This Part
Paul Oakenfold - Tast-E - един от саундтраковете на Big Brother.

20
Обаче 2282 и 2401 заедно са си готина гледка.

Pages: [1] 2 3 ... 55