Author Topic: Сагата с Батаклиев  (Read 19891 times)

Offline DareDevil

• Запален по ГТ
    • View Profile
Re: Сагата с Батаклиев
« Reply #40 on: 28.04.2010, 19:01:53 »
Как мислите дали Батаклиев ще го изритат?И когато това стане,какво ще стане с тролейбусния транспорт?

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #41 on: 28.04.2010, 19:05:59 »
Как мислите дали Батаклиев ще го изритат?И когато това стане,какво ще стане с тролейбусния транспорт?

Общината ще го поддържа, а автобусите между превозвачите, ако въобще стане.  ;)

Offline eco-power

• Запален по ГТ
  • URBAN ECOLOGY
    • View Profile
    • Email
« Reply #42 on: 29.04.2010, 00:41:05 »

Общината ще го поддържа, а автобусите между превозвачите, ако въобще стане.  ;)
Това никак не е лош вариант - и без това няма частен превозвач който да се наеме да поддържа конкатната мрежа. Иначе за снимката на 275 - да същия тъпак. Днес се беше оплел на кръстовището на ВСИ-то и стоя към 30 мин. Хората слезнаха и се прехвърлиха на 104 който дойде точно след 5 мин. Днес на линия бяха 17 бр. всички от оня ден + 289. И все повече започва да ми харесва тоя вариант - 14-та беше на през 6 мин, а 134 в който вече може да се видят доста хора беше на през 8 мин.

Offline jonckheere

• Маниак
  • Батаклиев го заБатачи
    • View Profile
    • Email
« Reply #43 on: 29.04.2010, 07:19:28 »
Не вярвам да са за брак, явно им липсва платка или някаква част.  :)
И моите лични чувства по въпроса са такива.

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #44 on: 11.05.2010, 23:00:19 »
http://www.marica.bg/show.php?id=26660

Ей този път, наистина ще се изложи, ако го направи това.  :D

Offline eco-power

• Запален по ГТ
  • URBAN ECOLOGY
    • View Profile
    • Email
« Reply #45 on: 12.05.2010, 14:49:57 »
http://www.marica.bg/show.php?id=26660

Ей този път, наистина ще се изложи, ако го направи това.  :D
Ха сефте

Offline Beer

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #46 on: 20.05.2010, 10:25:49 »
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=531704

Пловдивската община е толкова мижава и слаба,че е направо смешно.Все едно се управлява от момиченца в детската градинка. Пффт.

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #47 on: 26.05.2010, 15:18:13 »
Сделката с "Градски транспорт" виси на косъм, чака се решение на съда
Източник: News.Plovdiv24.bg   14:53 / 26.05.2010      Отпечатай      Изпрати

Дали ВАС ще признае направената инвестиция в автобуси, ще стане ясно още следващия месец В пореден фарс се превърна внасянето на молбата на собственика на "Градски транспорт" Ангел Батаклиев в Агенцията по приватизация в петък, научи Plovdiv24.bg. Той не е успял да даде срок за исканото от него удължаване за изпълнение на приватизационния договор и в крайна сметка е вписал като компромис 180 дни.

Тази молба обаче се е оказала чисто информативна, тъй като Законът за приватизацията ясно регламентира различните положения и подобно удължаване е категорично забранено. Това обясни пред наш репортер изпълнителният директор на ПОАП Александър Пецов. В момента Надзорният съвет е заел изчаквателна позиция до произнасянето на Върховния административен съд, който трябва да обяви признава или не направената инвестиция в автобуси. Ако решението е негативно за Батаклиев, договорът ще бъде директно прекъснат, в противен случай ще се търсят начини за справяне със забавянето на обещаните тролейбуси. Решението на ВАС се очаква през юни.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/165718.html
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #48 on: 20.06.2010, 00:04:02 »
Според мен колкото по-бързо се отървете от Батаклиев,толкова по добре за транспорта в Пловдив.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline DareDevil

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #49 on: 11.09.2010, 23:14:50 »
Какво стана с Батака? В скоро време нищо не се е говорило за него  :bb:

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #50 on: 11.09.2010, 23:35:21 »
Какво да кажа, ни заплати дава, прави си със служителите каквото си знае, а нови тролеи скоро няма и да има.  ;)
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline DareDevil

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #51 on: 11.09.2010, 23:50:03 »
За нови тролеи ми е ясно, че няма да има. Нали имаше някакъв период, в който да стегне мрежата и да пусне тролеи по нея или да направят  55 и 102 автобусни линии?
Така като гледам никой не се занимава с мрежата  :bb:

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #52 on: 12.09.2010, 08:36:53 »
Не знам дали е точно така, защото виждам аварийният Камаз да обикаля доста.  8) Сутрин към 10:30 е на ЕАЗ например.  :) Но тролеи достатъчно няма, затова и не пуска линиите.  :) Като дойдат тролеи или постегне още няколко от старите, ще ги пуснат, друга алтернатива няма.  ;) 

Offline nasko84

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #53 on: 24.03.2011, 15:41:08 »
Каназирева иска кметът да заведете дело за загубения дял на общината в „Градски транспорт”

Предложение кметът Славчо Атанасов да бъде задължен да заведе дело, с което да поиска вписването на увеличението на капитала  на „Градски транспорт" бъде обявено за нищожно, внася в понеделник в Общинския съвет Дани Каназирева. По инициатива на мажоритарния собственик и съветник от БСП Ангел Батаклиев при това вдигане на капитала в края на декември 2008 г. делът на община Пловдив се стопи от 33 на 2.85%, а срокът за обжалване беше изтърван с един ден.

Според Каназирева забавянето е било умишлено и още тогава е сезирала прокуратурата и кмета. Минаха две години и е крайно време Славчо Атанасов да махне политическия чадър над БСП и да възстанови загубеното имущество на общината, категорична е Каназирева.

Offline Beer

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile