Общ форум > Разни

Регистрационни номера на МПС

<< < (642/658) > >>

Natael:
Цифрите 1, 8 и 2 не отговарят на шрифта на старите испански номера. И новите номера са със същият шрифт.

Niko.G:
Лепнато е черно тиксо между горния и долния край на С-то. Номерът е М 1822 СВ. Голям тарикатлък...

__m.nikolov__:
Снимката я направих в бързината, даже не снимах точно баничарката, обаче след като си отворих галерията и снимката, го забелязах това и ми направи впечатление. Ето оригиналната снимка, може и да е грешка на камерата, кой да знае, иначе и на мен ми заприлича на преправено С (шрифта на С е по-квадратен)

Бай Благой:
От снимката не се вижда левия край на табелата - имало ли е българската синя лента, М или СМ е кодът? Във всички случаи, не прилича нито на испански, нито на украински шрифт. Странното е, че колата изглежда фирмена - кой и защо би си играл да преправя номера на фирмена кола?

__m.nikolov__:
Според мен си беше М (разстоянието между М и 1 е твърде голямо за да бъдат две букви там). Също така ми се струва, че си е български номер, най-вече заради шрифта. Но пък и М 1822 СВ не е минал ГТП от доста време (на снимката се вижда че няма дата, но пък има рама, така показва на коли дето са имали ГТП преди 2013, докато ако един номер не е издаден или не е правен ГТП след 2006 не се показва тази рама

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version