Транспортът в другите градове > Пловдив
Тролейбуси GMC от Канада
jonckheere:
Тук се обсъжда за канадските тролейбуси GMC :arrow:
Karosa SL11:
Новото тролейно депо на Пловдив-пристанище Бургас. :D :D :D
Интересува ме Каросата на първата снимка, наистина ли е била на метан или надписа на предното стъкло е само за реклама. Съчлененият МАН с италианска каросерия от осмата снимка ме кефи много-прилича ми на Renault PR180.
Beer:
Е, снимки на тролейбусите в пристанището утре. Не обещавам, но ще се постарая. От очивидци гарантирам ,че машините стават само за рязане.
jonckheere:
--- Quote from: Beer on 27.01.2010, 21:41:41 ---Е, снимки на тролейбусите в пристанището утре. Не обещавам, но ще се постарая.
--- End quote ---
Да не би случайно утре ще ходиш до Бургас, някой твой приятел ще ходи до там или си намерил снимки по интернета ? Ако ще е едно от първите две, дори да не успееш със снимките, надявам се поне канадските дараци пак да са там и да не тръгнат за Пловдив. И извинявай ако случайно съм много любопитен към теб, в такъв случай можеш и да не ми отговаряш.
--- Quote from: Beer on 27.01.2010, 21:41:41 ---От очивидци гарантирам, че машините стават само за рязане.
--- End quote ---
И нито са съчленени, нито имат нисък под, нито климатик, и на нищо не приличат, и са едни нищо никакви. Сигурно има разлика между швейцарски тролей, Saurer например, и един от тея канадски дараци.
nasko84:
--- Quote ---На 30 януари изтича 45-дневният законов срок, в който получателят трябва да заплати митата и да освободи стоката или да я реекспортира. Ако това не се случи в предвидения срок, 30-те тролейбуса ще бъдат конфискувани от държавата.
--- End quote ---
Възможно е и реекспорт, примерно към Варна :)
А ако бъдат конфискувани, вероятно ще ги пуснат на търг.
Какво стана със снимките. Качете да ги видим
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version