Банер , като спреш на спирката на Метростанция Люлин няма нужда да засичаш секундите . Гледаш светофарът на колите. Като светне зелено във всички посоки си изостряш вниманието. Светне ли червено за левият завой , тръгваш . Докато стигнеш до завоя - разрешения сигнал е за теб .
Относно бягащите - всяка сутрин в 7.12тръгвам по разписание от Люлин 5, една руса дама пристига на спирка Люлин -5 в 7.12 . Два пъти приятелски и казах , че потеглям точно в 7.12 . Утре ще я оставя , няма да я чакам . Аз ставам в 4 часа , за да изкарам трамвая в 6 часа . Тя не може една минута да излезне по-рано. И не е само тя. Много са . И са едни и същи. Всяка сутрин едни и същи са в 7.08 на спирката и чакат , едни и същи тичат .
Давидчо, всяка сутрин пътувам от Томпсън до София. Влакът често закъснява. Когато закъсненеоминути, понякога и повече от час . Днес - от Македония до Гарата - за 30 минути , защото 7 -та мине пред мен и чаках 15 минути следващата . На никой не мога да се сърдя , защото това е животът . Няма как даскалото да свършва в 13 часа и трамваят да е в 13 часа и ти да го хванеш . Разбирам те , че бързаш да се прибереш . И аз бързам. Имам работа по къщата , работя , докато си почивам от трамвая , но това е положението.