Author Topic: Re: Трамвайно трасе по Скобелев, Патриарха или Витоша?  (Read 1413 times)

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Лепенето на плакати, обявления и каквато и да било реклама по спирките на ЦГМ е забранено, мисля че глобата е 200 лева. Къде мога да сигнализирам за да им махнат плаката и да им се наложи глоба на "Спаси София" с цялата строгост на закона?

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
А ти защо злобееш?

Offline The Freshmaker

• Нямам спирка
  • TM 303
    • View Profile
Лепенето на плакати, обявления и каквато и да било реклама по спирките на ЦГМ е забранено, мисля че глобата е 200 лева. Къде мога да сигнализирам за да им махнат плаката и да им се наложи глоба на "Спаси София" с цялата строгост на закона?

От такива мнения си затвърждавам тезата, че ако тази държава никога не стане нормална, то основната причина няма да се таи в международното положение или заговорите на силните на деня, а на нещо доста по-прозаично...  :blink:
А всъщност София можеше да бъде един прекрасен град, ако имаше друго управление и ако 70 процента от населението му беше друго...

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
А лепенето на футболни стикери, реклами на  "ремонт на покриви", обяви за "изгубено куче,коте,мишле и тн", некролози, които се лепят, за тях защо не се оплакваш? Или избирателно само действаш.

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
fafan следва да потърси съдействие от компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян. Може да ползва съответните Интернет услуги:
tivan@armenianchurch-sofia.org
http://armenianchurch-bg.com/contact.php?tip=1  :)

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Стикерите и плакатите са били отстранени,  браво на ЦГМ за бързата реакция!  Въпреки това глобата следва да се наложи и събере,  ще следя казуса.

Offline viktor_bdz

• Наистина съм луд
    • View Profile
И какво лошо са ти направили стикерите? "Спаси София" просто искат да запазят трамвая и и имат за цел да информират възможно повече хора, които не знаят за поредната "приятна изненада", която са им подготвили някои умници.  :laugh:

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
Стикерите и плакатите са били отстранени,  браво на ЦГМ за бързата реакция!  Въпреки това глобата следва да се наложи и събере,  ще следя казуса.
fafan, мисля че си сбъркал форума. Тук обсъждаме инициативи ЗА (в подкрепа на) градския транспорт. Ако това е последното нещо, с което се занимаваш и интересуваш, моля те, най-учтиво, недей ни занимава с присъствието си. Благодаря!

Offline UMSofia

• Наистина съм луд
    • View Profile
Fafan, ще трябва да те разочаровам, но нормативната уредба в нашата прекрасна столица е такава, че за да се глоби някой за разлепване на плакати на нерегламентирани места, трябва да бъде заловено лицето, което лепи плаката, в момента на залепването му. Аз може да съм отпечатал плакати, за да промотирам определено събитие, но да съм заплатил на някого да ги лепи. Съответно, ако той ги лепи там където не трябва, отговорността е негова. Така че, няма как Столичен инспекторат да глоби "Спаси София" постфактум, защото ще трябва да наруши общинските разпоредби.
Не казвам, че е правилно да залепят плаката на спирката, ама ти пък намери за какво да се хванеш. Иначе, ЦГМ са свалили плаката, не че много ги еня за чистотата на спирконавесите и обществените площи, а за да не се разчуе за закриването на шестицата и случайно заспалия ни народ да не вземе да се пробуди.