Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - DaveMF

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
От ЛОТ 2 Струма ще стартира критерия за най-добра техническа оферта. Този търг беше последния с най-добра цена.

2
Благодарности за фоторепортажа!

3
Благодарности за фоторепортажа!
Тези парапети, така като се изшкурени и боядисани много хубаво изглеждат!

4
Тъй като тук не се обсъжда, ще напиша набързо:

Първа копка Лот 2 - днес
Първа копка Лот 1 - 2 август

:)

5
Аз мога да дам пример с магистралата от Италия към Франция по лазурния бряг, където има безкрайно спортни отсечки с по три ленти в тунел, без аварийна, с остри завои, тесни ленти и нормално 130 ограничение. Така че мисля, че не би трябвало това да е такъв проблем. Всичко си е стандарти, де.

6
Ако е така, то излиза, че няма шанс това някога да стане истинска магистрала??

7
Въпросът е да се движат нещата и да започва строителството :) Подробностите и без това ще ги забравим... :)

8
С тази разлика, че като ти излезне ТИР на дефилето, си прецакан да караш с 50-60 през цялото време, без особена видимост и опасност за живота. Човек и със 120 може да кара сега в дефилето, само че ако няма коли пред него.

Да не забравяме по Коледа какво се случи и как Югозападна България беше отрязана от "света" заради няколко метра пропаднал път. Пътя в дефилето трябва да остане за туристи и нищо повече. И не виждам защо ще се строи 100 години, по-бавно ли се строи тунел от естакади на такова място, смея да твърдя не.

Разбира се приемам емоционалната част на твоя пост, но категорично там трябва да има променя, каквото и да отнеме. А факта, че Европа иска да ни го плати?? :) Какво повече можем да искаме на този етап...

9
prof66, наистина не помня кога последно четох нещо позитивно от теб, чудя ти се като се ядосваш толкова, какво си хабиш нервите във форума...

10
Е как - прави се огромен възел там за пряко минаване към Созопол и т.н., една от гордостите на АПИ :)

11
Някой знае ли вчера вечерта на кръстовището с филиповско шосе  със СОП и АМ Люлин дали е имало големи задръствания заради прибиращите се от празниците от Гърция и югозападна България.
В неделя вечерта се прибирах имаше голямо задръстване на Филиповско шосе, за 24 май преполагам е било още по зле.

Напротив, беше супер чисто и без никакви задръствания на 24-ти, както написах над твоя пост. Мисля, че си е перфектна ситуацията.

12
Вчера отново минах по Люлин, няма и следа от паднали масиви. Направи ми впечатление, че укрепените почви започват да се раззеленяват  Мисля, че в дългосрочен план това ще спомогне за "затапването" на проблема.

Между другото не знам какво мислите, но гледките пътувайки към София са по-интересни и хубави, отколкото по обратния път. Особено тази скала, като мини-могила, е много, много интересна!

Вчера в пиков час, привечер, имаше 0 задръствания в посока ЦБ3, преминахме сякаш е средата на лятото и цяла София се е изнесла...

13
Ще цитирам мое изказване от преди няколко дни за тези, които още си мислят, че през Владая е "перфектно удобно и бързо":
-----------------

Момчета, безкрайно съм впечатлен. Отдавна не бях карал на толкова перфектно съоръжение, а доста години съм карал само навън. Това, което искам да отбележа на всички, които си мислят, че Владая е по-пряко/бързо, е следното:


  • В 14:00 часа стигнах от ПВ Драгалевци до ПВ СОП-Люлин за 13 минути
  • За 12 минути бях на първия Лукойл след Драгичево
  • С това общото време, което имах нужда да стигна от вкъщи до първия Лукойл беше 28 минути
Надявам се скоропостижно Владайския път да остане грозен спомен от миналото за мен... Който иска, да си чупи носачите и нервите там..

Времето за взимане от ЦБ3 до пътния възел на магистралата беше 8 минути, след това по околовръстното човек се движеше без никакви проблеми чак до възела, дупки няма, просто идеално.

Самата магистрала - просто съм... истински впечатлен. Асфалта, особено в тунелите е напълно перфектен, повече не мога да искам. Фугите по мостовете едвам се усещаха, маркировката е перфектна (едва сега ми направи впечатление колко е изтрита последната на отсечката драгичево - диканя)

Усещането е идеално, нямам търпение другото лято какво чудо ще е до Бургас да караме толкова качествено...

----------------
Просто в натоварен момент разликата може да достигне 40 минути спестено време в полза на магистралата. Просто хората толкова време се наложи да карат по двупосочни кошмари, че просто свикнаха с тях...

14
Просто не са направили тест колко време се спестява, разликата е огромна в спестеното време и качеството на пътуване!!!
Във Владая просто не знаеш коя дупка между релсите или пропаднали 3-4 кв.м. асфалт ще те намерят в дясната лента...

И все още познавам хора, които ми викат - перфектно си е през Владая! Или пък - мен много повече ме кефи да си карам по първокласна "магистрала" и т.н....

15
Скоро ще разберем какво се крие за скорошните подметки на ББ за пускането на лотовете през юли, наистина според мен тогава се очакват първите резултати от работата на the dedicated company

16
Изглежда проектната компания трябва бая бързо да извади резултати!

17
Е това е супер информация!
Ако до края на годината мине търг даже ще е огромен успех!

18
Аз не за друго питам, а просто ми е любопитно колко време е отнело днес от Магистрала Люлин до кажем Борис или изхода за симеоновско.

В най-добри дни, тръгвайки от симеоновско, през Бояна и панорамния път и сравнително свободна Владая стигах за 35 минути до първия лукойл на отсечката драгичево - диканя. Интересно с колко бих съкратил това време предвид времето за стигане до входа на Люлин.

19
На какво викаш Ларго? По околовръстното в посока Борис ли си пътувал? (предвид факта, че казваш дианабад)

20
По околовръстното от Пушкин, през Борис до входа на Магистрала Люлин е пълна веселба, не препоръчвам на никого да минава от там... Кърпят дупки и асфалтират навсякъде

Pages: [1] 2 3 ... 10