Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - borosport

Pages: 1 [2] 3 4 ... 187
21
 Продължаваме с традицията всяка бройка български трамвай да е уникална сама по себе си :)

22
 Човек да не каже нещо значи :) Не се заяждам просто много добре знаеш, че обикновен дизелов двигател няма как да работи само на метан поради нуждата от смазване, запалване на горивото и т.н. и ако няма преработка на двигателя винаги има малко колиество нафта заедно с метана за да може да се запалва гривото и т.н. Щом са ги преработили няма лошо ако действително работят само на метан иначе е половинчата работа :)
 П.П. Тези 40 двигателя нали са от типа на 31-ва и 33-та серия щом са Раба-Ман, а не като от 34-та серия, защото ще е голяма мъка за такъв двигател ако го сложат на 305Г.

23
Разни / Re: Футбол
« on: 28.03.2010, 21:34:27 »
 И въпреки подскока на Петков ако се загледаш все пак се спъва, макар и във въздуха. Нарушението се е за картон не заради пдсичането, а заради опасно влизане при безнадеждна топка в краката на вратар. А, че Петков преигра е съвсем ясно. Това му е специалитет. И се контузи повече заради артистичния скок. Все пак втория жълт картон си беше спестен. Иначе за Янев наистина е жалко.

24
Двигателя на 3101 си е икарусов и няма как да го сложиш на 3694  ;)

 Ако 3101 действително е бил само на метан, тогава няма никакъв шанс двигателят му да е на си е икаруски, защото дизелвият двигател не може да работи само на метан. От това следва, че двигателят му трябва да е сменян със специално произведен за работа само на метан. Ако си е турбдизелов двигател Раба значи, че автобуса не е 100% метан. Дизелов двигател не може да работи само на метан по ред причини ;)

25
 Е няма що. На свинче - звънче.

26
 На Гармина на телефона имам един файл с карти и има ентусиасти, които нерекъснато го обновяват. Те и ченгетата се местят непрекъснато, но е доста точна :)

27
 В оборудването влиза ли и двигателя?

28
 Ей от кога чакам къде да тренирам скуош :D. С нетърпение очаквам да отвори, хем ми е под носа. Не случайно ще се казва МолЪТ! :)

29
 Не знам за конструкцията, с тези огромни колони ми изглежда стабилен, но хидроизолацията е в плачевно състояние. От там идват и проблемите.

30
 И калкулацията е някъде към 130 млн. далавери за последните 3 години и стотици милиони дългове за БДЖ!

31
 Айде сега все едно не са чували за сигнализация.

32
 Благуне хич не си го и помисляй. Аз отдавна след като пуснаха въздуховозЪТ се отказах. То се е видяло, че си пътувам с колата. Кой знае ако някога метрото стигне до Дружба може и да не живея вече там :)

33
 Че той празния пробег по-дълъг от маршута на въздуховоза :)

34
 Въпреки, че бях доста скептичен към Сердика Център, мога с ръка на сърцето да кажа, че за мен това е истински мол. Огромен, ама наистина за нашите стандарти. На око търговската площ е поне 2 пъти повече от Мол София и 3 пъти повече от CCS. След като арфур ще е по-голям вече не знам какво да очаквам. Днес успях да разгледам само един от трите пуснати етажа. А има и още :). Паркинга ме кефи максимално. И разбира се се натресох на покрива. Изкачването спираловидно много ме кефи. Единственият минус на Сердика за мен е липсата на кино. Толкова много търговска площ и няма нито една кинозала. Отвън е грозен соц паралелепипед бизнес крилото, но отвътре наистина е пипнато. И атракциите са добра идея. Днес имаше танцьори и един квартет с хубави цигуларки :)

35
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 16.03.2010, 21:41:03 »
 3590 чади много здраво синкав пушек!

36
 Снимката с втурването на народа е като от американски мол. И наплива заради първите 500 влезли за награди е впечатляващ :)

37
 За красиви не може и дума да става. Няма нищо красиво в подредени кутийки. Да е гворим, че панела има ограничения по просата причина, че стените са носещи, докато при новото строителство с плоча и колони можеш да си изпълниш пространството както ти иска душата. Освен това новото качествено строителство е много по-безопасно и издържливо отколкото старите панелки. Това, че някъде е се строи според изискванията не означава, че новото строителство е кьопаво.

38
Аз предлагам да изпратите идеята за поставянето на останките а мястото на един от етажите на подземния паркинг в СО или на Братоев, защото може и да не се сетят ;)

39
 Абе падаща мазилка на произволен принцип не е малко. Пък и смъртни случаи при строежа. Не знам по колко комисии проверяват ама започва да изглежда претупано. Ще видим дали ще стане нещо по-сериозно.

40
Архивирани теми / Re: Трафикът
« on: 15.03.2010, 22:28:56 »
 Благуне предполагам, че Витоша ски ще намалят цените на лифта само и само да се ползва той вместо всеки да се катери с колата. Иначе горе ще е ад. Мен ако питаш бих забранил изцяло качването, но при нормални цени а билета.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 187