Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - borosport

Pages: 1 ... 185 186 [187]
3721
Като гледам с каква скорост копаят сега ми е много чудно колко ли време им е отнело прокопаването на въпросните тунели.За работна ръка и средства няма да говоря-те не са били определящи тогава

3722
Много добра алтернатива на официалния

3723
Това е нормално за маршрутките

3724
Нямам такава.Не си падам по авто талибани

3725
ДА и аз видях крана и "лапите" на къртицата

3726
Дават реклама на няколко филма и няколко обикновени реклами.Монитора е 17 инчов мисля има две колонки по една на втората и третата врата на БМЦ-тата(при някои има и над монитора,незнам защо обаче на повечето по 37** няма над монитора).Общо взето през 25-30 минути се повтарят.Обаче забелязвам, че Събота и Неделя на доста от колите мониторите си стоят изгасени.
 Общо взето след първата седмица омръзва и просто свикваш и не им обръщаш внимание пък и те са тихи и не пречат.

3727
Аз пък съм забелязъл друга тенденция.Колкото е по-нов автобуса толкова повече му се "изреждат" вандалите.Все едно като омажат новото ще са големите гъзари  
 Нещо явно Икаруса не им хваща много много окото.Виж обаче защо да не издереме седалката в някой 0 345 на КаратС или на някое БМЦ(вече и на тях им направиха севтето,а още не са станали на година).
 Ама какво се чудим те омацаха чисто новата мотриса на БДЖ преди още да е навъртяла километър работа

3728
Казвам се Борислав Панайотов.На 18 години съм,ученик в Национална търговско-банкова гимназия,12 клас.Всеки ден ползвам градски транспорт и се интересувам от неговите проблеми и бъдещото му развитие.

Pages: 1 ... 185 186 [187]