аз не желая десетократна печалба за моя имот, а се притеснявам за единственото ми жилище, което е строено с труд от баща ми преди 40 г. и срещу което не знам какво ще получа и от повече от 30г. съм в очакване да ме изгонят,което се руши а не ми се отделят пари от пенсията за ремонта му.
Aз съм абсолютно против за сметка на обществото и развитието на инфраструктурата определени "доброжелатели" незаслужено да дерат и спират без това малкото начинания за подобряване на транспортната обстановка. Всичи сме свидетели на ужастния трафик, който ежедневно изяжда от свободното ни време и времето за семейството, изнервя, увеличава замърсяното на въздуха, увеличава разходите за трансопрт.
Както по-нагоре бе казано това се прави от мафизирани взаимодействия между политици техни приближени фирми, оценители. Най-пресния случай от тази седмица е имот от някакви си 129 кв.м. в Младост 1, отчужден за строителството на метрото и за който ФИРМА иска почти 1 млн лева.
Г-жо Александрова,
нито аз нито който и да било сериозен човек от форума няма нищо против собствниците, чиито имото са отчуждени да получат адекватно и справедливо обезщетение. Но когато си се наслушал на безброй случаи за подобни законни измами няма как реакцията ти да не е чувствителна.
В настоящите форум и тема участниците обсъждат самото развитие на околовръстното. А относно вашия казус, ви е необходима правен съвет, какъвто аз не бих могъл да Ви дам.
Едиственото което мога да ви кажа, е че след като имате имот на околовръстното нямате основателна причина за притеснения. Отчужденията сега не се правят както по комунистическо, още повече че Околовръстното е тема важна за обществото и широко отразявана в медиите. И при опит за несправедливи действя срещу Вас вие спокойно оже да сигнализирате някоя медия.