Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - plastikat

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 47
41
Автобуси / Re: BMC Belde 220/250-SLF
« on: 05.09.2017, 21:32:16 »
Прав си, сега загледах подвижния състав и наистина 8014 отговаря на Са0138.Значи той е бил.

42
Автобуси / Re: BMC Belde 220/250-SLF
« on: 05.09.2017, 21:17:37 »
Днес в Ахелой видях едно софийско BMC. 6104 или 6014 му беше инввертарния номер, а регистрацията му беше Са 0138 или нещо подобно.Почти не му обърнах внимание, защото там BMC са честа гледка,но този беше с настроено предно табло за линия 72 и изписваше Софийски маршрут.
Явно и тези автобуси отиват при Ди ес бус.

43
На 04.08 излезе за първи път. От тогава е и снимката която съм пуснал в gtburgas.

44
Изтрити теми / Re: Solaris Urbino 12 CNG
« on: 02.05.2017, 22:17:54 »
Щом си "сапунеркаджия", не мога да разбера от къде идват претенциите ти да бъдеш фотограф?
Аз също нямам талант да снимам, съответно и необходимата техника, затова гледам да не цапам излишно темите. Опитай и ти, също така намали малко и самочувствието, погледни си "шедьоврите" и спри да качваш подобни изображения на Solaris Urbino 12 *.
Solaris Urbino 12* - Да не съм съвсем оф :)

45
Отварям тази "тема на срама и позора", за да запозная всички потребители на GTBURGAS с плагиатството, кражбата на интелектуален и авторски труд, наглостта и методите на действие в един друг форум, определящ се като "официален".

Днес вече е факт "техен" нов подвижен състав за Бургас, изцяло копиран оттук, като разликите са козметични, изразяващи се в задени линкове отвеждащи, към "досиета" в един руски сайт.

Последната редакция, която съм правил в състава на GTBURGAS е отпреди около 2-3 седмици, с въвеждането на рег. номерата на 5 броя от Метростайлите (редакция, която липсва в изтрития от мен подвижен състав в "официалния форум").
В "техния" нов подвижен състав, се вижда, че Метростайлите са 1:1 като в GTBURGAS, което за мен по безспорен начин говори за това, че някой от нашите потребители е копирал и предоставил състава за ползване на хора от "официалния форум".

Държа да кажа, че подвижният състав е плод на дългогодишната работа- моя и на колегите zirka, Did_ko, Niki_bs, go6o, както и на Pirgos_12A, Shaider и plastikat, в моментите от време, когато са били модератори. Подвижният състав на Бургас е плод е на интелектуален и авторски труд и никой нагъл и безпринципен самозванец, по никакъв начин не би следвало да го използва наготово или да си присвоява заслугите за неговото съществуване!

С това искам да благодаря на този, който го е копирал и предал за ползване в "официалния форум", с което се подигра с хората, работили по създаването му.

Използвам възможността да запозная всички бургаски потребители, с това, че при вземане на решение за премахване на техни авторски снимки от въпросния "официален форум", следват наказания, т.е. веднъж качени, те стават едва ли не тяхна собственост, абстрахирайки се от това, че всеки автор има право да решава кой негов обект на авторско право може/не може, има/няма място в даден форум.

Призовавам всички колеги, които все още имат останало самоуважение и достойнство (и които все още не са наказани), да подават рапорти за всяко едно мнение в "официалния форум", което е родено от колектива на крадци, плагиати и абсолютно нагли и безпринципни създания.
http://www.forum.gtburgas.eu/viewtopic.php?f=3&t=70

46
Изтрити теми / Re: "Дискусия" 18+
« on: 20.02.2017, 21:56:46 »
Quote from: west_1984 link=topic=2344.msg100142668#msg100142668 е date=1487544575
В качеството си на бивш модератор (2008-2016) и създател на разделите в тема Бургас искам да попитам в качеството си на какъв модератор Empеror ми трие мнение в тема Бургас, отправям въпрос той с какви права е? Като глобален модерартор ли се изживява, то е видно че е с права са такъв??? Бургаската тема си има действащ модератор, който си изпълнява задълженията. И да отворя дума за това, че въпросният потребител, изживяващ се като началник слага в Бургаските раздели мнения, които не са по съответните теми.

Ако това беше така, мненията щяха да са преместени в правилната тема, много преди ти да възроптаеш. Въпросният локален модератор си върши работата, само когато трябва да се изрепчи на "Женци"/ Guz_lover и да покаже колко е "велик"  :laugh: Ама когато някой от аверчетата му постне някакъв мийм, който няма нищо общо с градския транспорт, но е насочен към мен, го оставя да си седи. Не е проблем за мен самият мийм, защото, както съм казвал, умея да се самоиронизирам и дори съм сложил лайк на въпросния пост. Смешното е, когато почне да играе двойният аршин. В този ред на мисли апелирам за незабавното отнемане на модераторските права на plastikat. Всеки, който е имал и минимален досег с този индивид, знае, че няма нито IQ-то, нито манталитета да модерира каквото и да било. Половината му постове са или как е щял да бие някой шофьор, или парадиране с това, че има дете, сякаш на някого му пука и сякаш никой във форума няма (някои не искаме и да имаме), или някакви тъпи лафчета, които показват единствено, че е израснал в кръчмата на фона на антихумор тип Иво Сирамахов и останалите "стожери" от "Шоуто на Слави". Също така никога не забравя да изнасили клавишите за удивителен и въпросителен знак  :help: 10 години съм тук (много преди господинът изобщо да се регистрира) и не съм си променял начина на писане на постове, освен когато нарушават правилата. Глобалните модератори да редактират постовете ми, когато и ако смятат за нужно, но ако този индивид по някакъв начин промени каквото и да било по тях, ще последва тяхното възстановяване от моя страна  :)

На когото не му харесва тук в този форум, да ходи да се бунтува и да "дегустира" в алтернативния (и преди е имало такива и винаги са били до време, питайте варненци) - ако тук някога е имало правила, а сега няма, то там никога не е имало и всеки си върти безнаказано каквито си кавалски номера иска, макар и да има известни проблясъци там. А може и в някоя детска градина в зависимост от предпочитанията  :D А и Dragon поне никога не си е правил два акаунта тук, за да може от единия да модерира, а от другия да пише, сякаш е невъзможно да прави и двете от един. Не ме разбирайте погрешно - не се имам за ангел, нито за човек без недостатъци, но ми омръзна от отношението на хора, чието его е по-огромно и от шкембето ми и които никога не допускат, че може те да са в грешка. Ако някой трябва да бъде модератор на бургаския раздел, това е did_ko, защото само той от редовно влизащите ветерани през годините не е правил глупости, с които да се компрометира, освен това е вторият най-възрастен бургазлия във форума и за разлика от други хора (включително и мен на моменти) се държи на нивото, което предполагат възрастта и житейският му опит. А ако той отново не изяви желание да заеме тази позиция, нека глобалните модератори да ни модерират. Апелирам и за бан на glavi4ka и west_1, които влизат тук, само за да обиждат и да си рекламират форума (ако не се лъжа, рекламата беше строго забранена в правилата на форума), поне докато не се вземат в ръце и не спрат да се държат с останалите като с парцали, очаквайки от тях по-различно отношение. Апелирам и който има някакво самоуважение, да не се регистрира там, а ако вече го е направил, да спре да влиза. Току-виж и на него му промили мозъка с цветистите си аватарчета и подписчета, че моя милост е по-голям обществен враг и от кмета и е виновен за всичко лошо, свързано с града, включително и глобалното затопляне  :rofl: :haha: :haha: С участието си там единствено надувате още повече егото им, дори да не влизате с тази цел. Сигурен съм и че този пост сам по себе си ще им даде материал за запълване на подписите  :P

Ще завърша този ферман така: ако не се лъжа, този форум е създаден, за да може хората да постват информация и снимки, свързани със своята страст в лицето на ГТ и да споделят и позитивни, и негативни емоции пак по същата тема, и то не задължително по сухарски начин, а не за да може някой да се пъчи с каквото и да било. Когато съм поствал снимка тук (сигурен съм, че това важи и за останалите), без значение дали е била качествена или не, винаги съм го правил, за да може всички да я видят и ако на някого му е интересна, да си я запази, а не за да парадирам с нея, да се заяждам и т.н. Снимките тук не са за продан, все пак.
Ела и ни го кажи в очите! Колко пъти си бил канен на форумни срещи и не си идвал?  Защо? Не си прошарена чичка,глиган и тн,нямаш деца,какво те спира? Май си си засрал пътеките и те е страх от нещо???  Нормално ли е всички да са настръхнали срещу теб? Всички ли са виновни,или ти???  Ако аз имах толкова врагове като теб,първо че нямаше да съм администратор и второ щях да съм по-тих от листата!!!  С това свое държание винаги ще продължаваш да бъдеш за смях и никой няма да те взема несериозно!
П.С. Нека админите да разгледат подписите в аватарите ни и може би ще разберат откъде тръгват дразгите!

47
Изгорелите газове?

48
Този е идеален за 8-цата.

49
Преди месец видях една край Омуртаг. Возеше пътници,но не видях добре табелата.

50
Сутринта видях 8717 по 32. Не се предава тази машина.

51
Изтрити теми / Re: Solaris Urbino 12 CNG
« on: 17.12.2016, 01:00:26 »
И аз видях един Соларис ! Беше спрял на светофар , сигурно е чакал да светне зеленото!? Айде малко по-сериозно , моля ви се !!!

52
6694 е спряна от началото на ноември . Явно наистина е била сериозно амортизирана след като са решили да я бракуват . На 13.11 я видях с липсващо парче от обшивката и още тогава предположих че може да е скъсала греда ,но не вярвах да е нещо толкова непоправимо ,че чак да я бракуват.

53
6694 - Брак ! Днес го видях със свален двигател на плаца . Bus-lover ще трябва да зачеркне още един от любимците си от подписа си :)

54
Всички от първата и третата доставка . 203,204,206,208,211,212,213,214,215,216,217,218,219,220,221,301,302,303,304,305,306,307,308,309,314 .

55
Ако случайно се яви някой скрападжия и предложи по-голяма сума?Имаме ли план Б?

56
Скъсал е полуоска. Не случайно на една от снимките се виждат задните му гуми натоварени на трета врата. Просто са се откъснали, автобуса е полегнал наляво и е задрал по асфалта.

57
Бургас / Re: Форумна среща
« on: 01.12.2016, 20:14:12 »
Има ли навити за форумна среща в събота следобед или в неделя?

58
7135 от много време хлопаше стабилно от към задния мост,е дойде му времето.... По-интересното е че скоро излезе от ремонт....

59
Изтрити теми / Re: Форумни срещи
« on: 30.11.2016, 20:57:38 »
И аз съм свободен за неделя, както и за събота следобед.
Пак повтарям: публикувате в дублираща се тема,която ще бъде изтрита!!!

60
Изтрити теми / Re: Форумни срещи
« on: 30.11.2016, 17:38:38 »
Вече има създадена такава тема. Моля,пишете в нея!

http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=3676.0

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 47