Транспортът в другите градове > Русе

Van Hool New A330

(1/6) > >>

pesho:
Тук ще се коментират автобусите Van Hool New A330. Доставени през месец януари 24 бр. Първи бройки на линия ,през месец март 2023 г.

Автобусите са много запазени. Нямат видимо ръжда, двигателите работят добре, седалките са удобни. За сега само един има козметични проблеми. Има конденз на едното стъкло, а някъде е имал и леко птп. Вероятно не в Русе, защото тази седмица за пръв път тръгна. Да видим новите 10 какви ще са, че има пряко договаряне за тях.

tauri:
Иматe ли си в Русе крикове ТЖК? На тия двигателите са им под пода, няма да могат нищо да направят.

IKAR:
Абсолютно лайняна история, не само заради двигателя. Правихме основен ремонт на тези от Маркам, които са абсолютно същите, още ми се повръща от тях, ако зависеше от мене, щях директно да откажа заявката. За да свалиш един кабел, трябва да разфасоваш целия таван, а после знаете ли как се напасват тия панели отгоре? Да беше само това. И вратите са им направени по най-тъпия начин, вместо с пантографи, които всички сте виждали, се въртят около оста си вътрешно, не ме питайте как се оправят. Аз бих попитал дали имат латерна, с която навремето вдигаха Шкодите по ДАП-овете.

Chezare:

--- Quote from: IKAR on 18.03.2023, 04:45:00 ---Абсолютно лайняна история.....

--- End quote ---
Когато автопаркът ти се състои от скапани Исузу, недостойни даже и маршрутки да се нарекат, тогава това са прекрасни автобуси.

pesho:
Фирмата си има всичко нужно за ремонта на тези автобуси.
--- Quote from: Chezare on 18.03.2023, 18:50:06 ---
--- Quote from: IKAR on 18.03.2023, 04:45:00 ---Абсолютно лайняна история.....

--- End quote ---
Когато автопаркът ти се състои от скапани Исузу, недостойни даже и маршрутки да се нарекат, тогава това са прекрасни автобуси.

--- End quote ---
За фирмата това са вторите автобуси след електробусите. Няма никакви скапани исузута. Те са си частни автобуси. Нека се прави тази разлика.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version