Метро > Метродиаметър 2

Актуална информация - Линия 2

<< < (2/28) > >>

AGENT 006:
Първо моите: изглежда наистина откриването на МД2 е малко прибързано за да може да бъде в услуга на зъвръщащите се отпускари, ученици и студенти, и това се забелязва в някои дребни и не толкова дребни детайли, като например липсата на релси за инвалидни колички на нито една от трите станции които огледах внимателно, а именно Европейски съюз, Джеймс Баучер и Сердика 2, в събота таблото показващо минутите до идването на първия и втория влак на Сердика 2 посока Джеймс Баучер показваше нули, един от ескалаторите на Европейски съюз не работеше, а по-рано когато минавах от Сердика 1 към Сердика 2 един от ескалаторите в тунела също не работеше. Разбира се не си мислете, че не съм доволен от МД2, даже напротив, но въпросните детайли които изброих не са за подценяване и трябва да се поправят възможно най-бързо.

Ivo:
Днеска най-накрая и аз намерих време да отида да го видя. Нацелих умрял период, неделя по обяд и нямаше почти никой и във влака и по станциите, та успях да огледам всичко на спокойствие. Еми нямам забележки, чудесно метро си имаме, новите руски влакчета са номер едно. Чисто, лъскаво, климатици прохлада. Хора се качиха единствено повече между Сердика 2 и Джеймс Баучер иначе се ширехме само по 10-тина човека в съчленен вагон. На обратно в номерен състав беше вече доста пълно. Абе екстра си е, хората ще го научат и според мен много бързо ще се напълни, а от утре почват да се връщат и отпускарите.

AGENT 006:
Мен особено много ми хареса хубавата гледка през тунела на Сердика 2 към Лъвов мост и на Джеймс Баучер съоръженията за смяна на коловоза след края на линията. Наистина новото метро е направено много добре и има причина да е гордостта на София.

kashone:

--- Quote from: AGENT 006 on 02.09.2012, 19:18:52 ---Първо моите: изглежда наистина откриването на МД2 е малко прибързано за да може да бъде в услуга на зъвръщащите се отпускари, ученици и студенти, и това се забелязва в някои дребни и не толкова дребни детайли, като например липсата на релси за инвалидни колички на нито една от трите станции които огледах внимателно, а именно Европейски съюз, Джеймс Баучер и Сердика 2, в събота таблото показващо минутите до идването на първия и втория влак на Сердика 2 посока Джеймс Баучер показваше нули, един от ескалаторите на Европейски съюз не работеше, а по-рано когато минавах от Сердика 1 към Сердика 2 един от ескалаторите в тунела също не работеше. Разбира се не си мислете, че не съм доволен от МД2, даже напротив, но въпросните детайли които изброих не са за подценяване и трябва да се поправят възможно най-бързо.

--- End quote ---
В допълнение  към "бъговете", можем да добавим и че днес северния вход на МС Надежда е стоял цял ден затворен, защото спускащата се врата е заяла когато се опитали да я отворят сутринта..

toto:
В събота и аз сефтосах новата линия. Като цяло съм много доволен  :fan:
Качих се на Г.М.Димитров и пристигнах на Баучер с А37 за 43 минути (без прекачване).
После веднага обратно пак с А37 до Сердика 2, прекачване на първа линия и пътуване до Г.М.Димитров с А34.
Общо около час и 15 минути

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version