Вижте страниците на сдружение Градски транспорт и инфраструктура bgtransport.org и Facebook
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!
хубави са им схемите на градския транспорт на Несебър и Слънчев.онази нощ се опитах да отлепя една такава от спирката до Биляна Биич, но нещо не ми се даде...плюс е че вътре имат кочани с разписания на различните линии и си късаш това, което ти трябва.като цяло линиите бяха към 10-ина, но така и никой автобус не се движи с номера на линията, ами с тези табелки - Слънчев-Несебър, Равда-Слънчев и прочие.имат 1 МВ 407 - останалото са 405-ци - съчленени и соло
ами аз за 3 години все една и съща засичам (която в момента дори е с цялостна реклама, забравх на какво обаче), но е напълно възможно да са повече, ако е титуляр на извън градските линии.
Слънчев-несебър са в 95% съчленени.Останалите линии за от соло (по-рядкоу но ен невъзможно е да се види съчленени Равда-Несебър и Несебър-Бургас).А третото ходене до Несебър за това лято изненадващо ми отпадна...ФАК!
Цената на билета в автобуса Сл. бряг - Несебър е 1 лв., а миналата година беше 0,70 лв!Подобрение в обслужването обаче няма!Прикачвам и снимка на схемата от миналата година