Author Topic: Човешки ресурси в Метрополитен ЕАД  (Read 41823 times)

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Не разбирам защо продължаваш...

Ти продължаваш и всъщност ти започна тази дискусия търсейки повод да продължиш да плюеш по СС ! Да ми посочваш Карлито като достоверен източник на информация!!! Наистина ще ме скъсаш от смях...

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Не разбирам защо продължаваш...

Ти продължаваш и всъщност ти започна тази дискусия търсейки повод да продължиш да плюеш по СС ! Да ми посочваш Карлито като достоверен източник на информация!!! Наистина ще ме скъсаш от смях...

Не бях аз, ако разлистиш назад темата ще видиш че всичко започна от пост на martin4o. Всеки сам си избира източниците на информация, не мога да те карам насила да вярваш на този или онзи, само знам че колкото повече източници имаш, толкова по-достоверна става общата картина. Ти вярваш само на един единствен, точно като по времето на БКП. Всеки си решава сам.

Offline martin4o

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Ами в такъв случай, вече съжалявам, че съм дал повода (но не и причината) за дискусия, която се изчерпа след първите няколко мнения и се превърна в нещо друго. Ясни са гледните точки на всички ни и май е по-разумно и здравословно всеки да си остане със собствените убеждения, без да ги натрапва на останалите. 

Offline New_Passenger

• Защо пиша толкова много?
  • Lyulin 4ever
    • View Profile
Кой дава сега неуместни сравнения - Айнщайн, Тесла  :rolleyes: . Живяли са преди 100 години. Ако искаш да го канонизираме Братоев още малко?

И какво от това? Няма значение кога са живяли, важното е какво са постигнали.
Следващите директори може да ги сменят на всеки 5 години, ако щете. Но Братоев е основоположник на Софийското метро, това е рожбата му, ако щете. Друг такъв специалист в България няма.
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Но Братоев е основоположник на Софийското метро, това е рожбата му, ако щете. Друг такъв специалист в България няма.

Амин.

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
В Париж метростанициите са на 500 метра, но никой не е тръгнал да плюе там по метрото и да приказва глупости...
Да! И ти като калинка намери опорна точка. Ние в географския център на града нямаме метростанция и това е страхотно. Центъра е шунтиран на разстояние от 1200 м с тръбата между СУ и Сердика. Много яко.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline radk0_99

• Маниак
    • View Profile
Глупости на търкалета. Айнщайн в Пхенян ли е живял? А Тесла? Ами авиоконструкторите за които вече споменах? Има уникални хора, които винаги са дейни. Ако една организация има уникален специалист, тя трябва да го тачи, а не да се търсят скандали. То се знае, че има хора които бленуват да заемат нечие място.
Какви са тия нелепи сравнения. Кое му е гениалното на Братоев, кое му е незаменимото? Аз пък съм чувал, че незаменими хора няма.
И ако Братоев е незаменим какво - да му вдигнем един Мавзолей, да го мумифицираме и мумията му да ръководи Метрополитен навеки. Аз мислех, че идеята за Вожда сме я надживели. Все трябва да има и други достатъчно квалифицирани хора - дали обучени в нашия Минно-геоложки университет, дали обучени в западни вузове  които да го заместят

Offline Kingpin

• Наистина съм луд
    • View Profile
В Париж метростанициите са на 500 метра, но никой не е тръгнал да плюе там по метрото и да приказва глупости...
Да! И ти като калинка намери опорна точка. Ние в географския център на града нямаме метростанция и това е страхотно. Центъра е шунтиран на разстояние от 1200 м с тръбата между СУ и Сердика. Много яко.

Та значи така а - центърът на София е между СУ и Сердика! :laugh: Това НДК, Орлов мост, стадион Васил Левски, Патриарха, това са някакви периферии.   И голям пропуск, че няма между СУ и Сердика метростанция! Не че има къде да я построят тая метростанция в този участък и не че има смисъл от такава, ама....
Абе ти ако беше щеше да проектираш и устроиш всичко по-добре, сигурен съм!

Не следя форума много изкъсо, ама общо взето твоите менения са като аватара ти!
« Last Edit: 28.04.2025, 23:37:52 by Kingpin »

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
Това НДК, Орлов мост, стадион Васил Левски, Патриарха, това са някакви периферии.
Eстествено че са периферия.
  И голям пропуск, че няма между СУ и Сердика метростанция!
Естествено че е голям пропуск.
Не че има къде да я построят тая метростанция в този участък и не че има смисъл от такава, ама....
Има къде да я построят и има смисъл от нея.

Не следя форума много изкъсо, ама общо взето твоите менения са като аватара ти!
Еми поправи пропуска си и започни да следиш изкъсо.
Иначе съм много радостен, че аватарът ми те дразни.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Темата се напълни с оффтопик на тема "Братоев". Затова постингите ще бъдат преместени в Човешки ресурси на Метрополитен. Все пак и изпълнителният директор е човешки ресурс.

Лично аз недоумявам за какво е тази патаклама. След като ПП, ДБ, СС, Синя София, БСП и Възраждане са против смяната на Братоев, те имат мнозинство в СОС да назначат нов борд на директорите на Метрополитен, който да избере нов изпълнителен директор.
« Last Edit: 29.04.2025, 13:53:00 by blagun »

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Много интересна тема, изровена от прахта на форума. Преди 15 години инициаторите на целия цирк са я отворили, и днес получават звучен шамар като всичките им напъни са били отхвърлени. Някак си иронично...

Общинарите не приеха да бъде възстановен Стоян Братоев

След три часа дебати в Столичния общински съвет! Николай Найденов остава директор на "Метрополитен"

https://epicenter.bg/article/Stolichniyat-obshtinski-savet-ostavi-Nikolay-Naydenov-za-direktor-na--quot-Metropoliten-quot-/385468/2/0

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email

Общинарите не приеха да бъде възстановен Стоян Братоев

След три часа дебати в Столичния общински съвет! Николай Найденов остава директор на "Метрополитен"

https://epicenter.bg/article/Stolichniyat-obshtinski-savet-ostavi-Nikolay-Naydenov-za-direktor-na--quot-Metropoliten-quot-/385468/2/0
Да, истинска некадърност на СС. Да не си намерят един липсващ глас! Дилетантска работа  :)
« Last Edit: 29.04.2025, 21:25:41 by blagun »