Транспортът по света и у нас > Транспортът по света

Турските автобуси

<< < (2/7) > >>

lud_pi4:
Ами БМЦ нали също са праят в турция що не ги пускат из турските улици кат маршрутките КАРСАН в пловдив              

etnies:

--- Quote from: lud_pi4 ---Ами БМЦ нали също са праят в турция що не ги пускат из турските улици кат маршрутките КАРСАН в пловдив              
--- End quote ---

E kak да не ги пускат. Е ти тука една модификация на Belde 220:

difian:

--- Quote from: difian ---Хмм, колега! Темите нещо не си ли съвпадат твърде много ?
--- End quote ---
Tук си посипвам главата с пепел... сигурно щото  ми се е спало съм прочел само до ТУР и до там е било важното.Така че съм объркал твойта тема с тази за ТУРистическите автобуси  Отново се извинявам!  

Bus_lover:
Това тенеке на снимката на колко е годинки?  

Ivo:

--- Quote from: borosport ---Ама да ходиш и да купуваш гробници от Европа на старо и после да ги пробутваш на конкурс за автобуси да 5 години не става
--- End quote ---
Е да ама все пак съгласете се, че по-добре няколко годишен луксозен западен автобус от рода на 5031 или 5003 например, отколкото нов турски таралясник. Предполагам на всички ще им е по-удобно да пътуват в автобус от типа на 5031- с климатик, ергономични седалки като в туристически автобус, с регулатор за температурата в салона, аудиоуредба, големи панорамни затъмнени стъкла, много по-тих двигател,и като цяло много по-приятен салон, вместо в турски Конекто, на пластмасови легени, в сив и скучен салон, без климатик, озвучителна уредба, с по-малки стъкла, без регулатор на температурата в салона и др. Разликата е огромна, голяма работа че единият е ползван 3-4 години, все пак изработката по инщо не може да се сравнява с тази на турският. Говоря за конктрен случай ако сравняваме 5031 с 9001 например.
Друг е въпроса, че турското производство е било винаги с 10-20 години назад-ако вземе да парвим сравнения-немският О 302 излиза през 60-те години, турският през 90-те, Нископодовият О 405 излиза някъде в края на 80-те, турският О 345 Г отново по-стар като технология едва през 97-ма, Ситарото също излиза някъде през 97-ма, турският вариант едва 2007-ма. Примери още много, като цяло може да се каже че вървят средно с 15-тина години назад в производството на автобуси.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version