По отношение на условията на труд в ГТ и наличието на толкова открити коли мнението ми е малко крайно. За мен, проблемът, типично за българите и балканците, е липса на единност. Условията и заплащанията и липсата на почивки са такива, защото работещите в сферата, както и в цялото ни т.нар. общество, не са единни. И лошото е, че читавите единици няма как да въздействат на този фактор. ГТ е нещо, от което зависи целия град. Ако бяхме възпитани като гърци или французи, една стачка при всеки по-малък проблем щеше да води до кардинални подобрения. А нашето е - кучето си лае - керванът си върви. Лично според мен системата на ГТ е толкова зле, че буквално трябва да се разпусне, за да се гради наново - само съдилищата, пощите и МВР май са още по-зле. Което е супер жалко. Аз лично, дори в периоди, когато съм мислел да си сбъдна детската мечта да карам трамвай примерно, не бих си жертвал психическото и физическото здраве, за да работя без почивни дни, с минимум почивки през деня и при безумни условия - съжалявам, но се харесвам повече от въпросната си детска мечта. И повечето хора, които дори хипотетично са мислели да влязат в системата на ГТ, разсъждават именно като мен, и според мен са прави. Но за да има промяна, трябва да са единни всички, а не както винаги едни да протестират, а други да работят по 25 часа в денононощието 32 дни в месеца, за да вземат едни стотинки отгоре... Да, лесно е да се говори така, ако на човек му зависи хляба от тази му работа, но аз лично поне два пъти в живота си съм оставал без работа, защото съм отказвал да ме таковат феодали. И съм намирал по-добри алтернативи. Та според мен е важно човек да отстоява правата си, особено когато правдата е на негова страна.