За толкова време така и не разбрах какво му е ключовото за националната сигурност?!?
И аз това не го вярвам. Всичките фотографи, които публикуват тук - във форума, трябваше да са били привиквани от ДАНС, ако беше вярно...
Години наред има направени стотици - хиляди снимки от най-различни метростанции. Много хора са правили снимки при откриването на всяка нова метростанция (или цял маршрут). Включително в този и други интернет форуми има много снимки.
Музикални видеоклипове и реклами са снимани в метрото.
Съществуват следните видеа:
Имаше и още такива като горните и от други маршрути. почти съм сигурен, че съм ги виждал в този форум - едни такива забързани със забавна музичка.
На тези видеа се вижда не само обществено достъпните части на метрото, ами и други елементи на инфраструктурата. които би трябвало да се считат за много чувствителни, ако наистина се търси охрана от тероризъм, например.
Ни за бомбоубежище става
Станциите между Сливница (включително) и Константин Величков (включително) стават за бомбоубежища - включително радиационна и химическа защита. Но не знам дали се поддържат съответните помещения, съоръжения, хранителни и други запаси. Едва ли...
Който е виждал какъв бетон се лееше на тези станции, знае за какво става дума. Едно време се влагаше мисъл, когато се вършеше някаква работа.