Явно не си попадал на 3307, 3313, 3316 илл 3322 да видиш какво наистина се нарича трагедия. 3315 беше приличен като си имаше титуляр, сега вече като всеки втори го се съсипа както половината други Конекта в тоя гараж. На него проблема му беше със спирачките, никой не искаше да го кара, в кабината беше пълен със заявки ма в Дружба толкова си мърдат и пръстта. Това за капаците, плоскостите и осветлението е типично явление при всяко едно Дружбенско Конекто, ако имаше поне някакво наблюдение, а не типичното мрънкане. Изобщо се радвай, че нещо те вози в тия моменти.
Изброените много рядко ги засичам на линия 213, но за 3316 и 3322 съм писал тук и преди и знам в какво състояние са.
Второ, има и гледани Конекта, където тази работа с осветлението НЕ Е "типично явление". И са гледани, защото имат и титуляри или в гаража има някаква елементарна поддръжка.
Трето, изобщо не се радвам, че такива неща ме возят в такива моменти.
Но е много лесно да шефстваме по форумите, да даваме акъли на другите потребители и да солим доста по-новите МАНове за дребни козметични глупости от инфантилна фенщина на фона на модел, чиито екземпляри горят през някой друг месец или година...
И ако има щастие, то се състои в това, че няма сериозно пострадали покрай тези случки.

Да се коментира коя от тези кочини била по-голяма трагедия от другите и коя била по-добра, защото имала титуляри, дето много си я "гледат" се усеща като 15 години назад, когато абсолютно същите дискусии се водеха относно кочините О 305 и Икарус, което пък навява помисли, че ситуацията и състоянието на транспорта сега са същите като тогава 
Такива дискусии няма да има, ако всички налични превозни средства в експлотация се третират на достатъчно добро ниво и не се толерира занемаряване дори на единици, които возят хората всеки ден и то по натоварени линии.
И въобще не бих правил сравнение между Конекто Г и O305 / Икарус!
Конекто Г дори в това окаяно състояние са многократно по-приемливи от О305Г или Икарус 280. Даже и от O345Г!