Колко по-топло се изисква да е вътре и как да стане като на всяка спирка се отварят 4 врати през 3 минути? Достатъчно отопление си има, и печки под седалките, и издухване на топлината от двигателя по каналите на тавана от вентилаторите. Забравихте предното поколение автобуси с вечнозамръзнали стъкла зимата, и шофьорите със шапки и ръкавици. Все пак се предполага че в такъв тип автобуси се пътува 15-тина минути средно из града и най-много час извън града. За по-дълъг път от около час просто не са предвидени, и за това време си е достатъчно топло. Все пак конструкция от стъкло и ламарина, хармоника от тънка гума няма как да я стоплиш при -15 и посторянно проветряне до +25 вътре. Физични закони.
С всичко друго съм съгласен от коментара ти, но не и това.
В началото тези МАНове бяха що-годе топли, но радиаторите явно са се поизносили и не минават смяна на части/ремонт.
В студен/хладен O345/G и Conecto, особено първите им години не съм се возил. Този мощен радиатор срещу втора врата, гарниран с този зад нея и зад първа ос или страничната седалка правеха салона отпред много топъл. А назад си беше доста приятно също.
O405/G и производните бяха сравнително топли, повече от O305/G. Най-зле в това отношение, разбира се, бяха Икарусите, особено варненските, но и софийските.
Също така, МАН-ът приятно грее, но лятото това е минус. Плюсът е, че има климатик.
Возилата, особено тези, взети от Швейцария и северна Германия амнайста ръка имаха винаги кусура, че вентилаторчетата отзад не работеха или нямаха отваряеми прозорци и климатик. И можеш лятно време да се изпържеш като яйце.
Всяко друго нещо е така и да, МАН-овете са най-добрите транспортни средства според мен в София, в момента. Казвал съм го и преди, а да не говорим и, че като дизайн и отвън доста ми харесват (минус, че нямат тапицерия, но е ясно защо и по какви причини

)
А дори няма да отварям тема за Песите колко се охлаждат с всичките врати и крила, които се отварят.