Като чета някои предложения тук за тая линия прсото ми става лошо...Целта на 73 между Парадайс и Цариградско шосе беше точно да е експрес, но с какви ли не тъпотии не го прецакаха (удължавания до Младост 1, че и 2, обиколки по тесните улици зад Окръжна болница, разкиране на безсмислени спирки) а тук предлагаме да допрецакаме още повече със спиране на Изток и Авиацията. Само на обяд към 13-14ч. на кръговото на 4ти КМ се виси в тапата поне 5-7-10 минути, а точно в този диапазон 73 трупа най-много закъснения, всекидневно ми се налага да го ползвам и виждам калво е положението. В този ред на мисли много искам да поздравя идиота, който реши че 73, и не само, трябва да спира на Ловен парк без абсолютно никакви доводи и мисъл, просто имаме три-четири спирки на 200-300 метра!!

Любимо ми е рейса да е пълен, да се засили по Яворов и изведнъж да набие спирачки, за да спрем за нищо (ако няма типичните 2-3ма човека на тази "спирка"), докато задният 73 ни е настигнал, че и ни изпревари.

Ако изобщо имаше смисъл за спиране там, то би било в обратната посока, тогава спирката на НПМГ става ненужна. Но разбира се за това некадърниците в общината няма как да се сетят, а така или иначе целенасочено се правят такива промени, само за да е още по неудобно на пътниците.