За Форума > Вашето мнение
Мнение за форума
Pesho1991:
--- Quote from: RADOCVET on 01.10.2024, 08:57:21 ---Ти как мислиш. С навлизането на мобилните данни дори в една съща стая да са имат различни IPта.
--- End quote ---
Не само това, но и така наречените vpn-и, които реално прикриват IP-то и го пращат в друга държава даже. Така че дали пък не е подходящо да се провери за аномалия с IP извън България на тези потребители, които подозираме за множество профили? Това го казвам, защото от телефон, това което прави всяко/Марин и сие си е доста трудно. Да режеш мнения, да разцепваш твоето мнение с други мнения да болдваш конкретни абзаци и тн. Аз предвид, че пиша само от телефон тук знам, че е трудно и избягвам множество цитирания или сложни редакции. Та бих казал че това е писано от компютър, но с инсталиран vpn.
bdz43r:
Windows си има вграден VPN клиент. А и аз в момента пиша от компютър, но с интернет от телефона, така че и това нищо не значи.
Мисля, че няма много смисъл да се ровичка толкова дълбоко.
Kingpin:
Всъщност да, като се замисля сигурно затова и няма оправия с интернет троловете.
Но ми стана интересен този потребител с тия безкрайни постове навсякъде и даже прегледах отгоре-отгоре въпросните профили и наистина абсолютно един и същ стил на писане и когато единият спре да пише, друг почва. В крайна сметка може да става дума за човек със сериозен проблем като раздвоение на личността или друго подобно отклонение. При това положение той самият може изобщо да не осъзнава какво прави - многократните регистрации, какво е писал, кога и т.н., в зависимост от това в каква фаза е превключил. За съжаление съществуват такива неща в живота и никой не е застрахован, може например силен стрес да отключи такива заболявания.
difian:
Имаме си потребители с подобно поведение, но там случаите са различни... В този случаи си става въпрос за професионален трол, използваш шаблони с методично подготвени опорки/отговори. За всичко си имаше подготвени дълги пледоарии... Тези, които вярват в някаква идея пламенно реагират бурно и спонтанно, а не пишат научни дисертации всеки път в защита на всяка запетая и не контрааткуват всяко тире в мнението на противника...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version