За Форума > Вашето мнение

Мнение за форума

<< < (2/416) > >>

Repcho:

--- Quote from: blagun ---Моля всички участници да не прекаляват с размера на картинките. Също при цитат да махате линка към картинката в цитираната част (така се получава повтаряне на кантинката). Иначе ще си прецакаме търкалетата на мишките, за да прочетем нещо.
--- End quote ---
доста уместен призив на г-н Калчев, аз където видя подобно нещо и махам картинката на цитирания потребител от цитиращия потребител за да не се получава разводняване

Dragon:
Ето и аз да допълня с една препоръка:
не цитирайте целите текстове ако са повече от 2-3 реда. АКо са по-големи оставете само това на което искате да наблегнете или само първите няколко реда за да се види за кое става дума. Но цитати от по 50 реда са неприятни и запълват много място.

conecto:
Много по-добър е този форум- по-добре структуриран е и има повече раздели, което много улеснява, ако искаш да намериш нещо конкретно. Освн това ми прави впечатление, че участниците тук са доста по грамотни- дразнещо е да четеш трамвай, като трамваи в мн. число и други бисери! Хубаво е че и всички ползват кирилицата. Освен това в официалния нямаше аватари и възможност за картинка в подписа и е хубаво, че никой не е прекалил с размера им [/size] Браво на всички администратори и модератори!

Dragon:
Радвам се че форума ти харесва. За да се развива така заслугата е на всички участници. Дет' се вика тук сме малко но елитни
Скоро като бъде завършен и сайта се надявам да бъдеш още по-доволен

conecto:
Ха-ха, сигурно няма никой от "шофьорско потекло" :lol:  :lol:  :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version