За Форума > Вашето мнение
Отношение на модератори и потребители!!!
JloKyM:
Част съм от този форум от почти самото му създаване преди 3 години. И за 3 години винаги е имало едно нещо, което искрено ме вбесява и това е отношението на някои от модераторите и част от VIP, а и не само потребители, към така наречените "лаици". Писна ми на всеки въпрос да се отговаря с ирония, със сарказъм. Писна ми навсякъде всеки да от гореизброените да изтъква колко знае за този или онзи трамваи, за тази или онази техника. Поведението на повечето потребители тук е като на дърти университетски професори, които пишат учебници- максимално усложнено, с максимален брой думи, за да не може никой, освен самия професор да разбере за какво иде реч.
Като толкова имате против новите потребители, които се регистрират тук, направете си форума частен, а за да можеш да се регистрираш изисквайте задължително свидетелство за управление на автобус, трамвай, тролей или локомотив, както и договора със съответното дружество. Може дори фишовете за заплати да бъдат изискуеми документи. Наистина, с каква наглост, аз, простия човечец, който не знае с подробности преномерирането от 444, на 456, на 5762, на 454543534543, та с каква наглост аз си посволявам да пиша тук, да нарушавам спокойствието на всевишните! :rolleyes:
Като страничен наблюдател, които не се познава с никого от този форум, които не знае кой, къде и защо работи, ще кажа, че част от модераторския екип и VIP потребителите се държат, като надути пуяци, които си мислят, че понеже знаят, какво е карданен трамвай или милански способ на копаене и са вече върхът на (Делта) сладолед.
Пак, казвам- ако "лаиците" са ви толкова неприятни, просто си сложете една парола на форума, раздайте я на 10-тина човека и си правете частни сбирки. Целта на този форум беше хората свободно да говорят за каквото пожелаят вързано с Градския транспорт, без да бъдат цензурирани за щяло и нещяло , както беше в официалния форум на СКГТ..Е да, ама последните месеци, тук нещата вървят именно в тази насока. Неудобните за баннват, лаиците се гонят с груби коментари, забележки и подмятания..Язък за добрата идея на този форум.
ПП: И един съвет, да си модератор не значи да сечеш наред глави. Ако някой има въпрос, дори на него да е отговаряно МИЛИОНИ пъти, не го псувай, иронизирай, а просто му дай линк към мястото на отговора, след малко пък изтрий цялата дискусия. За отдавнашните потребители може всичко да е ясно тук, може да е ясно кое къде и защо се пита, но само си представете, ао бяхте нов потребител. В крайна сметка не всеки има времето да се рови из 115 000 мнения на 1700 потребителя. ;)
Dragon:
Би ли посочил примери за нещата за които говориш?
vasko456:
А верно защо някои са ВИП? Това май е една група дет си се знаят и познават...
Knoxville:
Локум, във всеки форум има потребители, които да се оплакват от модераторския произвол. Перфектният форум все още не е създаден от никого. За банване на 'лаици' не съм съгласен. Доколкото знам, последният баннат потребител е с-о-кв-зп-л-о .... който виждам, че и във форума, където ти си модератор, едвам го търпите.
И защо пак намесвате VIP-овете. Аз, когато получих ВИП ранг, се познавах точно с един потребител, който имаше същия такъв. Явно сме ви голям трън в очите, та затова аз от известно време обмислям да помоля администраторите да ми го махнат, тъй като не искам да преча на никого.
vasko456:
--- Quote from: Knoxville on 29.05.2009, 13:25:40 ---
И защо пак намесвате VIP-овете. Аз, когато получих ВИП ранг, се познавах точно с един потребител, който имаше същия такъв. Явно сме ви голям трън в очите, та затова аз от известно време обмислям да помоля администраторите да ми го махнат, тъй като не искам да преча на никого.
--- End quote ---
Мене ме интересува по какъв начин се избира кой да е ВИП и кой не! Някви критериии ли има, какво...Иначе какво ме интересува дали Кноксвил е вип, дали МЛК...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version