За Форума > Вашето мнение
Вкарване на ред и систематизация на информацията във форумите
borosport:
Не знам, но според мен целта на форума е точно дискусии и дадените идеи са много добри, но имат място на сайта gtsofia.info. Все пак неговата цел е информативна, а на форума дискусионна :)
Dragon:
В сайта има раздел за тази история, но аз нямам време и нужната информация за да я добавя. Ако има желаещи ще им дам права и ще доработя раздела за да могат да слагат информация там.
emm_1968:
На няколко места в различни теми съм публикувал техническите характеристики на някои ТМ. Който има право да ги прехвърли всичките на едно място - където трябва. Ако това се случи ще дам и за останалите (стига този някой да ми каже, че го е направил).
etnies:
Идеята е добра да се събере определено ценната информация за техн. параметри на трамваите на едно място. Би било добре да посочиш мненията, където си давал данни и ще го направим.
emm_1968:
--- Quote from: etnies on 11.11.2009, 16:00:14 ---Идеята е добра да се събере определено ценната информация за техн. параметри на трамваите на едно място. Би било добре да посочиш мненията, където си давал данни и ще го направим.
--- End quote ---
Кажете (пишете) къде да ги напиша и само гледайте ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version