Общ форум > Разни

Архитектурна тема

(1/37) > >>

JloKyM:
Не знам защо няма тема за идеите за реализация на подобни градежи в нашата мила София. :P ( А ако е имало да ме извините). Смятам,че ще е хубаво в тази тема да се даде малко информация на лаиците(като мен) относно строителството на небостъргач/и в София.Аз лично съм голям привърженик и с нетърпение очаквам да видя първия реализиран такъв проект.Ще ви помоля за информация..снимки и т.н.,както и разбира се за вашето мнение,дали трябва да се строят подобни сгради или не?

borosport:
Не и е мястото тук на тази тема

maniak:
първо - темата не е за новини, а за разни!
второ, не е икономически изгодно (все още) строителството на небостъргачи в София. Подобна инвестиция е обоснована при много високи цени на квадратен метър земя. такава обаче не е земята в центъра на СОфия. Може и да стане някога, но още не е дошло времето.
Трето - според мен първо трябва да се оправят всички кирпичени покриви в София, че иностранците като стъпян на 10-ия етаж ще си помислят, че са попаднали в град - кратер (навсякъде дупки) и грозни покриви.

ozzy:
Според мен е хубаво да има небостъргачи, но не и в центъра - там трябва да се запази и развие автентичния вид - трябва да се ремонтират фасадите на сградите!

Dragon:
Това с покривите и фасадите е много вярно. Аз работя на последния етаж на една сравнително висока сграда в центъра и гледката е наистина ужасна.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version