За Форума > Вашето мнение
Да си организираме картинг състезание
xЗm:
И така... Времето се стопли, в повечето случаи е и сухо - време е за картинг.
Сбито офертата е следната:
Следващата седмица (02.04 до 06.04.2011) след работно време (да приемем за край на трудовата част от деня 19:00 часа) хващаме пътя за кв. Бенковски, където към момента е най-готиното и разнообразно картинг трасе в София. Работи до 22-23 часа (взависимост от желаещите). Разполагат с 10-ина готови и добре поддържани карта, евентуално може и допълнителни да се изкарат от бокса, но би станало твърде супа топчета на пистата.
Самата писта е с разнороден профил - тунел, мост, обратен завой в наклон, павирани уширения на S-образните завои.
Цените са 5 лв за 5 мин; 9 лв за 10; 17 или 18 лв бяха за 20 мин.
Няма нужда от шофьорски книжки, каски и т.н. :)
И така - първо да се преброим желаещите за събитието, после ще уговорим как (не е най-комуникативното място в Бенковски, но освен лични ПС се приемат и пътуващи с валиден превозен документ по линии 21-22 и 23) и кога да се съберем.
Repcho:
Аз съм навит
mitakis:
Супер. Петък би било най-добре, но пък е Гергьовден, някои може да са ангажирани.
Ако се съберем повече хора, ще е хубаво да излизат по 5-6 човека, иначе става тесничко.
Knoxville:
Аз бих дошъл да пия бира. Е, може и да покарам де!
emm_1968:
--- Quote from: Knoxville on 28.04.2011, 21:09:25 ---Аз бих дошъл да пия бира. Е, може и да покарам де!
--- End quote ---
Бирата след карането ... ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version