За Форума > Вашето мнение

Идейка

(1/2) > >>

mihailo:
Знам, че някои от вас се знаят с ватмани и шофьори и се срещат на работното място на ватмана/ шофьора. Но със сигурност има и такива, които да искат да се запознаят и да поддържат контакт с шофьора/ ватмана. Тоест искат да се срещнат и да си говорят с водачите, да поддържат приятелски отношения. Нека си измислим знак, който да покаже, че сме от форума. Примерно почукване на вратата. И другото което е ватманите/ шофьорите могат да казват кое превозно средство водят(нали са водачи). Знам че София 70 е ватман, но кой трамвай кара и по коя линия движи не знам. Ако знаех щях да тропна със измисления сигнал и щяхме да се запознаем. Това имах впредвид

Knoxville:
Аз от няколко години работя на 204  :rolleyes: :D Един млад съфорумец ме назначи.

ozzy:
Може да носим значки с логото на форума :P

difian:
Които иска контакти, да си купи разклонител...
По същество, тук има ЛС, можете да се свържете с някой заподозрян да е сложител на транспортните оператори, ако ответната страна има желанието ще го има познанството. Иначе единствено комуникативност ти е нужна, качваш се от първата врата, намираш си повод и почваш да си говориш с който и да е, но единствено при спряло превозно средство! ;)

T1000:
Хората там са на работа и то доста отговорна. На повечето не им е до квартални приказки защо 234553 е с врата от 323443 и защо обещаните нови-стари таралясници са верно таралясници. Те, ако трябва да отговарят и да се познават с целия форум, друго няма да могат да правят докато са на работа.  :angel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version