За Форума > Вашето мнение

Хедър за форума

(1/9) > >>

kernel32:
Предлагам да направим или Poll, или по някакъв друг удобен начин нещо като конкурс, в който да участват всички снимащи съфорумци с по една или няколко от най-добрите си снимки, за които взаимно да гласуваме и така да изберем най-добрата и подходяща за целта снимка, от която да се направи приятен за окото и стилен хедър за нашия форум! Може например също да се избере и по една снежна, една пролетна, една есенна и една слънчева снимка, и така да може хедъра да бъде сменян в зависимост от годишния сезон.
Давайте идеи и мнения как бихме могли да организираме това в тази тема, според мен е подходящо занимание за празничния период, който все още не е свършил.
Аз например се сещам за следната схема - тук, в тази тема заявяват имената си желаещите да участват и показват по една творба, и след като изтече определено време, темата се превръща в Poll, в който отделните позиции за гласуване са имената на авторите, заявили желание да участват.
Давайте още идеи!

AGENT 006:
От 2ри до 6ти януари ще снимам много и ще гледам да станат добри снимки, сигурен съм разбира се, че ако Конекто и Кракомобила се включат моите снимки няма да станат, но важна е каузата. Мисля, че на първо време трябва всички снимки които евентуално ще се предложат да се оценят коректно, пък която спечели. Идеята ми харесва! :)

vesko76:
И аз подкрепям инициативата.

Emperor:
То имаше такава идея преди ама нещо замря...

kernel32:
ми аз ръчках Дифиан миналата година по това време, той каза че имал някакви идеи, ама до там си останаха нещата, дано тоя път потръгне, че ми е писнало да я гледам тая 11-ка вече :P Да не говорим, че е и малка картинката, моя монитор е 1600 пиксела по ширина и изглежда по следния начин форума:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version