Просто го дадох като пример 3322, иначе знам, че е доста занемарен и разнебитен, следя го изкъсо, откакто ме събуди една сутрин с дълбокото си буботене. И въпреки това го дадох за пример, защото най-основните неща ги има - двигателят е жив, има добра тяга, пали!! за разлика от 3310 примерно, купето не е прогнило и с дупки като 3320, салонът макар и дрънчащ, не съм видял да е с разпран под и изгнили и пробили калници като много други, седалките са здрави и със свежа тапицерия, вратите му са ок. Искам да кажа, че доста други, били те и не толкова занемарени, че дори и козметично освежени, като не палят, едвам вървят, едвам превключват, изгнили са до степен да зеят дупки в тях, подът е изпокъсан и т.н., няма много смисъл от тях - не знаеш ще запали ли въобще за да излезе на линия, ще изкара ли смяната или ще сдаде багажа и открие кола и т.н., Пък тоя кокал, ако вземат части от тия приключилите и му стегнат каквото се е разтропало и пооправят генерацията си има най-важното - добър двигател, скорости и здраво купе, та мисля може да стане редовен и поне да се знае, че този автобус ще работи, на него може да се разчита и тогава, ако искат и него да го пръснат с боя, да "свети". И отново - това е съчинение по картинка, вероятно има много неща, които на нас като наблюдатели не са ясни, затова и смятам да спра да си пиша някакви висящи анализи по темата.