Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Здравейте, Варна мина ли на ХМ? И Враца докъде са със СТ?
2
Пловдив / Re: Общи теми и Въпроси
« Last post by lol4o on Yesterday at 23:12:05 »
Значи понеделник живот и здраве яко Скании и Солариси, какви изненади очаквате вие?
Да не би на 20 да видим онези стари Мерцедеси, които закупиха наскоро и на електронните им табели пише "Усмивка Моля"?
Не, те не са регистрирани дори.
3
Пловдив / Re: Общи теми и Въпроси
« Last post by koisumaz on Yesterday at 22:56:14 »
Значи понеделник живот и здраве яко Скании и Солариси, какви изненади очаквате вие?
Да не би на 20 да видим онези стари Мерцедеси, които закупиха наскоро и на електронните им табели пише "Усмивка Моля"?
4
Защото могат да си го позволят и защото въпреки, че вече не са първенец в класацията за най-добър град за живеене в Европа, продължават да поддържат този имидж. Градският транспорт е една от визитните картички на всеки град.
5
1031-1038 са със Дизелови агрегати като не е ясно на колко броя им работят агрегатите
1039-1052 са със батерии

Конкретно този 1050 разбрах , че е имал птп и затова е теглен...дали в стз има авариен камион за теглене на пс нямам си грам идея...виждал съм соларис да дърпа друг соларис преди години.
6
Е да де, с ремонта на „Дондуков“ и „Кракра“ през 2017 г. се направиха криви за десен завой от „Кракра“ към паметника Левски.

Не си спомням да са подменяли кривите откъм Сан Стефано за Кракра.
7
Е да де, с ремонта на „Дондуков“ и „Кракра“ през 2017 г. се направиха криви за десен завой от „Кракра“ към паметника Левски.
8
Във Виена си подменят автобусите на всеки 8-9 години, защо така не знам, но е факт.
9
Не се посочват промени на движението отрано. Не се посочва какво се ремонтира/ влиза в профилактика.

При площад Възраждане май ще ремонтират стрелки или криви.
10
Там не се ли изчакват заради стрелките?

Аз не говоря за Гара Подуяне, а за триъгълника при ул. Кракра
Pages: [1] 2 3 ... 10