Изберете най-достойната Снимка на месеца!
От известно време насам форумът не ми се отваря на служебния компютър, който има по дефолт сетнат VPN с австрийска локация. Нещо правено ли е по сървърите на форума?
Quote from: Kaiser Kar on 08.08.2025, 17:29:34От известно време насам форумът не ми се отваря на служебния компютър, който има по дефолт сетнат VPN с австрийска локация. Нещо правено ли е по сървърите на форума?Ако си прекалил със стоенето във форума по време на работа, може собственикът на компютъра да е взел мерки ...
Quote from: emm_1968 on 08.08.2025, 19:07:44Quote from: Kaiser Kar on 08.08.2025, 17:29:34От известно време насам форумът не ми се отваря на служебния компютър, който има по дефолт сетнат VPN с австрийска локация. Нещо правено ли е по сървърите на форума?Ако си прекалил със стоенето във форума по време на работа, може собственикът на компютъра да е взел мерки ... Служебен и с VPN обикновено означава, че в даден за ползване извън офиса. В много случаи е позволено да се ползва и извън работно време…Нали така едно време се появи снимка на линеен автомобили пред Кауфланд ли да беше, със зеле ли беше натоварен…
Добър вечер, на телефона ми показва, че не мога да вляза във форума, но мога да вляза от компютъра. Но защо?