Маршрути > Въпроси

Въпроси и отговори

<< < (2/134) > >>

rebeka:
Моля кажете ми кои линии са пригодени да се качват в тях детски колички? Интересуват ме автобусите и тролеите. Имат ли тези коли определено разписание или си ги чакаш и когато дойдат тогава? Благодаря предварително!

Repcho:
детски колички съм виждал да качват във всички автобуси (без Икарус)за тролеите е малко по сложно (нали са Икарус)  

Dragon:
По принцип прогодени са всички превозни средства до таква степен че да може да бъде качена количката и да има място за нея. При тролейте и автобусите Икарус, както и при останлите съчленени автобуси, е пригодена 3-тата врата като обикновено там няма или е преместен лоста за хващане. При късите автобуси най-добре да се използва 2-ра врата. Най-удобно разбирасе е при нископодовите автобуси и тролейбуси. Изцяло нископодови са автобусите по линии 72, 77, 60, 306, 309, 604, 114, 313 а при линии като 60, 111 и някои други също се пускат нископодови но всеки ден са различна бройка и минават по различно време. Има и известен брои тролеи които са нископодови (при Икарусите - при псоледна врата, при Кобра - втора) но и при тях положението е същото - не се знае кога и къде ще мине. Опитите за качване с количка в пиковите часове не се препоръчват

rebeka:
Много благодаря за информацията, ще ми свърши чудесна работа! Само да кажа, че новите колички са по-широки и не минават покрай лоста, а за тези за близнаци въобще да не говорим.А сама жена, пък дори и мъж по никакъв начин не може да качи детска количка (дори и от летните които са по-тясни и леки) в обикновен автобус или тролей. Въобще с детска количка в гр. транспорт си е цяло екстремно изживяване за майката и доста изнервящо за шофьора (докато се намери някой да помогне и то му отишло на човека разписанието)

CKD:
Вече има доста тролеи с нисък под при 4-та врата. Първо проверявайте там пък ако нямате късмет отидете на 3та врата.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version