Маршрути > Въпроси

Транспорт до Церецел

(1/3) > >>

SILENT:
Не бях влизал във форума от доста време, което смятам да коригирам. Интересува ме дали има някакъв начин за придвижване до село Церецел - преди доста години доколкото помня се слизаше на гарата на Томпсън, после имаше някакъв автобус, който бе нарядко, но това бе края на 90-те, когато бях още юноша бледен... 

mitakis:
Малко вероятно. Доколкото знам, селото е почти обезлюдено. А в нета нищичко не излиза...

V.Peichev:
Най-читавият вариант е с влак или автобус до Владо Тричков и оттам около 5км ходене пеш. От Кътина и Томпсън разстоянието е значително по-голямо около 8км.  :)

София 70:
Пейчев , престани с глупостите,човек
Къде пращаш човека на Владо Тричков?
От Кътина до Томпсън е 20 км. Ползвай Гугъл!  Аман от твоите нормално затворени спирачки и други тъпизми!
Silent,единственият и не добър вариант е влак до Томпсън и 7 км пеш.С кола от центъра на София е около 45 км.
Можеш и с маршрутка от София -север но имаш допълнително ходене около километър от Е16 до разклона за Церецел.
Селото е наистина обезлюдено , но пък пътя го асфалтират от Томпсън нагоре по европейска програма.

abs111:
Ха!Обезлюдено но го асфалтират,това ми звучи като това с градските стадиони за по 5 млн. лв!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version