Маршрути > Въпроси

София - Банско

(1/6) > >>

Knoxville:
Тъй, събота сутринта смятам да пътувам към Банско. Въпросът е следния - има ли много трафик (между София и Перник), задръствания и прочее, т.е. да търся ли някакви заобиколни маршрути? Пускам тук темата, тъй като в онази за магистралата се пише много, а и не я следя. Едни от моя клас измислиха и някакъв маршрут София-Костенец-Белово-Юндола-Якоруда-Банско. Има ли смисъл да се пробваме по този път или направо да си перкаме по главния за Банско?

abs111:
Давай,направо към Перник през Княжево.на Драгичево малко се обикаля,но не е проблем.Трафик Няма!!!

blagun:
Задръстванията в събота сутринта са ГИГАНТСКИ!
Вариантът през Юндола е решение, но Юндола-Якоруда е в лошо състояние.
Друга възможност е да минете през Суходол, Мало и Големо Бучино. Пътят е минаваем - в Бучинския проход трябва да карате кротко - с 30-40 км/ч и няма да имате проблеми.
Може да се мине и през Бистрица и Железница, но и там тече ремонт.

Изобщо от всички злини трябва да се избере най-малката: ако отправната ви точка е в северозападната част на София - през Бучино, а ако е на югоизток - през Бистрица.

Knoxville:
Това все още не е уточнено, тъй като не се знае кой ще кара => не се знае къде ще се събираме. Ако речем, че към 9:30-10 часа потеглим от Орлов мост, дали ще успеем до 13 часа да стигнем в Банско?

Пътят е горе-долу 150 километра, нали така? Имаш ли някаква представа за какво време се преминава задръстването, ако все пак минем оттам?

blagun:

--- Quote from: Knoxville on 14.11.2010, 02:25:00 ---Имаш ли някаква представа за какво време се преминава задръстването, ако все пак минем оттам?
--- End quote ---
Не съм имал "щастието" на седя в задръстването, аз бягам от задръствания като дявол от тамян. Но миналата и по-миналата събота задръстването започваше в 2 ленти от сдвояването на платната срещу бензиностанция Лукойл - началото на област Перник. Единия път го видях от платното в обратна посока, а другия - от панорамното шосе Владая-Мърчаево-Рударци.
Евентуален ход през тези села ви спестява съществена част от тапата, но на драгичевския светофар имате излизане с ляв завой.
Има все пак надежда за вас доста хора да понаучат за задръстването и да започнат да минават по други пътища. Така беше при нас до Онкологията, когато строяха метрото - 2-3 седмици нечовешки тапи и после известно (но не много) облекчаване.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version