Маршрути > Въпроси

А505 до Враня

(1/3) > >>

passenger:
Онзи ден бях на Враня по работа, във връзка с концерт класическа музика. Сега се замислих че съм виждал обозначен А505 на Орлов мост в зелено, но няма разписание и никога не съм го виждал. За сравнение автобус до Ринг мола който допреди 1 септември спираше на Орлов мост, често съм го виждал. На Софиятрафик има разписание. Та въпроса ми е съществува ли такава линия и какъв модел автобуси се движат по нея. И има ли алтернативен транспорт който да спира там.

lion_sofiq:
Съществува си, движи се всяка събота и неделя, както и празнични дни - от април до октомври. Линията се обслужва от гараж "Малашевци" с BMC, като се движи една кола на линия.

2828:
 Иначе автобуси 5 и 7 спират на Враня, но на Цариградско, а не на обръщалото на 505.

blagun:

--- Quote from: 2828 on 11.09.2016, 13:24:22 --- Иначе автобуси 5 и 7 спират на Враня, но на Цариградско, а не на обръщалото на 505.

--- End quote ---
Те спират, но спирката им е доста далеч от входа за граждани в парка. От входа на Цариградско влиза само царят и роднините му, които живеят в сградата до двореца.
Самата сграда на двореца се нуждае от сериозен ремонт, фактически достъпни са само зелените площи

passenger:
Централната част на сградата е що-годе добре, отстрани се нуждае от ремонт. Говорим за външната част. Осветлението на концерта беше насочено към централната част. Но това е една друга тема.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version