Author Topic: МВМ 81-717.4/81-714.4 (номерни състави/старите влакове)  (Read 273448 times)

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • "Галерия Транспорт София"
    • View Profile
&list=WL&index=5

Хубав обзор направи колегата-транспортен фен!

Offline milko.banicata

• Напредващ
    • View Profile
    • Youtube канал
    • Email
Малко авторско по същата тема
i=uAUi0yLlSZufVYiN
Zivot je lep Kada te boli Kurac za Sve
#EmmaKok4Ever
Това е лоша новина, Надето ако не ни набива през три станции да се обадим на "нула две, деветстотин двайсе и едно, двайсе и едно, нула, нула" ще стане скучно в метрото.

Offline 81714lover

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Въпреки, че вече има от Шкода мотриси, успях да видя един от неморденизираните (и съм се возил в друг когато съм се прибрал от работа).

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Лично аз се надявам русичите да започнат да си заминават преди номерните, даже и немодернизираните.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Май има останал само един не модернизиран , движи се до бизнес парка само. Вече 2-3 пъти точно той ми се пада, със зелените врати. И аз се надявам да оставят поне един в движение, с тези седалки си е по удобно от модернизираните.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
При немодернизираните преобразувателят бучи силно, вратите се тряскат и присецванията са неприятни.  :rolleyes:

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Това е част от чара. Сега улучих А12 по М1 и бях приятно изненадан. Има ли други немодернизирани в движение?

Offline тролей №164 линия 2

• Защо пиша толкова много?
  • Моят любим "Snacks" - тролей №164. R.I.P.
    • View Profile
    • Email
Това е част от чара. Сега улучих А12 по М1 и бях приятно изненадан. Има ли други немодернизирани в движение?
Ето тук колегите пишат и за A3, A4 и А5. Така че освен А12 има още 3 други възможни немодернизирани, за които и аз бих бил благодарен, ако някой сподели актуална информация.
Никога не шофирай по-бързо, отколкото може да лети твоят ангел-хранител!

Offline Niko.G

• Наистина съм луд
  • ⁠A heresia das heresias era o bom senso.
    • View Profile
Преди седмица видях А4 мисля(със зелените врати и дръжки, 1004-5004-5024-1024).

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Това е А12, А4 е 1011-5011-5012-1012.

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Само А5 и А12 се движат на линия.

Offline 81714lover

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Ами, всъщност се возех (отново) в немодернизирана, по-точно A12, когато се върнах от работа. Като се има предвид, че всички Шкоди са в активна употреба, очаквах оригиналните от Норменой да бъдат изтеглени сега, въпреки че неочакваната среща ме накара да си помисля, че най-вероятно ще ги няма до края на тази или следващата година.
« Last Edit: 21.07.2026, 22:34:35 by 81714lover »

Offline Pesho1991

• Наистина съм луд
    • View Profile
По-вероятно е да са спрели първите русичи, защото те са с много кофти вентилация за тази жега, а номерните с тази принудителна вентилация държи прохладно в салона.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
За съжаление първите русичи без климатици редовно ги пускат на Втора линия и в час пик е мазало. А определено номерните са доста по-проветриви.

Offline Niko.G

• Наистина съм луд
  • ⁠A heresia das heresias era o bom senso.
    • View Profile
Да, сега по-често ги засичам лятото. Но съм почти сигурен, че преди години лятото не се появяваха. Пътувах по минимум 2-3 пъти на ден тогава и за цяло лято да съм се возил по веднъж от светлозелените вагони и веднъж от оранжевите.

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
А А3 и А4 защо не излизат, навъртяли са пробег за ремонт и няма да се появят повече или причините са други?

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Сутринта се возих в А12 по М4. Дано някой се сети да го запази и не отиде за скрап, той е с най-оригинален вид на салона, дръжките не са боядисани, даже тук-там има още оригинални табелки. Интересното е, че липсват металните табелки с името на завода-производител и годината, но някой си е играл и е залепил техни хартиени, ламинирани копия над междувагонните врати :crazy:
Лично на мен ми харесват много повече в оригиналния си вид, 60-тарския им аналогов, изчистен дизайн, звукът от вратите и двигателите...