Днес ходих до Благоевград и снимах автобуси!Взех от автогара Овча Купел една супер претъпкана парашутка (маршрутка) но тя беше единствената за Бл.Град преди обяд.В 11:00 бях в Благоевград и снимах един Икарус но за да не губя време отидох направо до гаража там хората много добри влизаш дори без да питаш!Е аз питах и една жена вика "Няма никакъв проблем влизай снимай каквото искаш.Снимах и чаках автобус 2 той обръща направо в гаража то има линия 1,2,3 и си тръгнах с бързия влак в 15:25 и в София бях към 18:30 много бавно пътува тоя влак но е готино!Транспорта им е само от Чавдар 11-Г5 Чавдар по-друг модел и Икарус 260 и 2-3 рязани.имаше и един Икарус 260 на пловдивската Автогруп но бяха заличили следите на "Автогруп". Много ми харесаха Чавдарите 11-Г5 отвътре са просторни и честно казано ми харесаха,но друсат изключително много.С "Куббистичния Чавдар" пътувах само за една спирка и честно казано много не ми харесаха,но аИкарусите им са хубави и имат само 3 облепени сички останали са си оригинални цветове!Е това са ми впечатленията от техния транспорт.Само,че няма да мога да сканирам снимките тъй като вече нямам скенер а аз съмс лентов апрат