Общ форум > Представяне
Галерията към сайта
burtan:
--- Quote from: etnies ---Прилича, но всъщност не е
ВИП се получава от участници с големи заслуги в развитието на форума по преценка на администраторите.
--- End quote ---
Много ми е интересно с какво толкова е допринесъл участник ronigirl за форума, че има статус ВИП? Прочетох всичките й мнения. Поне аз не видях нищо изключително. Има други участници, които много повече заслужават този статус.
бушона:
Може би защото е единственото момиче във форума.
tiristor:
АЗ искам да попитам, само авторски снимки ли мога да качвам, защото имам към 50 архивни снимки (80-те и 90-те години), но не са правени от мен.
CKD:
Moeто мнение е че трябва да се наблегне на авторските снимки. Тия архивни всички ги знаем но е хубаво да се запознаем предварително с произхода им и авторството им и едва тогава да ги разпространяваме. Знам колко усилия струваше навремето изнамирането им и преснемането им, затова смятам че е некоректно да бъдат развявани наляво надясно.
Също не виждам смисъл галерията да се обременява със снимки свалени от чужди интернет сайтове. Всеки който иска може да си ги намери в интернет пространството. Тук визирам качените снимки от marti999, lud_pi4, bushona и прочее.
Dragon:
Може и стари и интересни снимки да се качват, но само ако това не противоречи с нечие авторско право.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version