Подвижен състав > Тролейбуси
Трамкар-Чавдар 130 /прототип/ (2525)
difian:
Инв. номер Заводски номер Доставен Брак, год.
2525 09.1994 г 09.2011 г.
ХАХАХА Днес вечерта(31.03) видях 2525 на линия,целия в реклама на WeissProfil.За да му сложат реклама, тези сигурно смятат да излиза често от гаража.Не си носех телефона, иначе щях да го снимам.
Ivo:
--- Quote from: difian ---ХАХАХА Днес вечерта(31.03) видях 2525 на линия,целия в реклама на WeissProfil.За да му сложат реклама, тези сигурно смятат да излиза често от гаража.Не си носех телефона, иначе щях да го снимам.
--- End quote ---
Да знам че е с реклама и аз го видях.На мен 2525 ми е един от любимите тролейбуси.А рекламата я има от поне 2-3 седмици.
difian:
--- Quote from: Ivo ---Да знам че е с реклама и аз го видях.На мен 2525 ми е един от любимите тролейбуси.А рекламата я има от поне 2-3 седмици.
--- End quote ---
През тези две-три седмици излизал ли е на линия или са опитвали да го подкарат в гаража?
И искам да попитам още нещо.Този 2004 въобще излиза ли от гаража.2002 и 2003 ги виждам почти всеки ден.
Kaiser Kar:
Хахахаха, тоя 2525 рулира направо. Той според мен е недеоизмислен от коша, до последния си болт. Голяма грешка е този тролейбус, сега с тази реклама като си го представя... А 2004 и аз се чудя къде е, виждам само 2003.
difian:
--- Quote from: Kaiser Kar ---Хахахаха, тоя 2525 рулира направо. Той според мен е недеоизмислен от коша, до последния си болт. Голяма грешка е този тролейбус, сега с тази реклама като си го представя... А 2004 и аз се чудя къде е, виждам само 2003.
--- End quote ---
Да не са го пратили из провинцията за тестове.В началото като бяха съвсем нови май 2003 беше отскочил до Пазарджик.Но през лятото си стоеше най-отпред в редицата в гаража и пак не излизаше много често.И нали щяха да правят още четири тази година, не че особено вярвам да станат готови толкова бързо(щом 2525 да е произведен 1993г. и го пуснак след четири...).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version