Транспортът в другите градове > Русе
История на подвижния състав в Русе
София 100:
Извлечение от Официалният пътеводител на Министерството на транспорта и съобщенията, в сила от 31 май 1959г. : автобусните линии в Русе към 31 май 1959г.
mentel:
Частта за Русе започва от 19:32
dst1123:
--- Quote from: mentel on 26.01.2026, 00:57:52 ---... Частта за Русе започва от 19:32
--- End quote ---
Страхотен номер ми направиха, преди 3 седмици някъде си купих от тях същия клип дигиталната версия и сега го качват на аванта. Та съфорумците ако го четат това 100 пъти да си помислят дали да дават по 20 лв за клип на останалите градове, общо са 5 или 6 (има от всичките градове с тролейбусен транспорт към лятото на 2004та). Тяхно право си е всичко това де, какви претенции мога да имам...
klutsohor:
Какъв хубав тролейбусен трафик сте имали, за разлика от нашия в Ст. Загора, който не се успя да се получи много успешно! Оригиналната ливрея на ЗиУ-тата в комбинация от жълто, зелено и синьо ли е била, защото се вижда един такъв тролей в клипа? Също не може ли да се върне линия 25, само че да тръгва от бл. 48 в Дружба-3 и да ходи до хотел Рига, за да не се дублира с 11 и 27, а 23 да ходи до Чародейка-север и юг, за да имат редовна връзка и Дружба и Чародейка през Централна ЖП гара? А за 26 май няма много смисъл да прави връзка между двете индустриални зони.
тролей №164 линия 2:
--- Quote from: dst1123 on 26.01.2026, 09:05:47 ---
--- Quote from: mentel on 26.01.2026, 00:57:52 ---... Частта за Русе започва от 19:32
--- End quote ---
Страхотен номер ми направиха, преди 3 седмици някъде си купих от тях същия клип дигиталната версия и сега го качват на аванта. Та съфорумците ако го четат това 100 пъти да си помислят дали да дават по 20 лв за клип на останалите градове, общо са 5 или 6 (има от всичките градове с тролейбусен транспорт към лятото на 2004та). Тяхно право си е всичко това де, какви претенции мога да имам...
--- End quote ---
Моето предположение е, че закупеното от теб копие е без това голямо лого долу-вляво, което закрива четвърт от пейзажа в youtube. Според мен, това получаваш за заплатените 20 лв. ;) Друг е въпросът доколко то пречи или не. На мен ме ни пречеше особено, единствено ми привлече достатъчно вниманието, че да забележа къде е позиционирано и как изглежда.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version