Маршрути > Идеи

Транспортното обслужване на ж.к. Младост

(1/180) > >>

marto193:
Може да ви се стори малко тъпо но какво ще кажете на кръстовището на Филип Аврамов,Александър Малинов и Андрей Ляпчев да се направа едно огромно кръгово движение без светофари което ще улекоти трафика.Макдоналдс и Шел ще останат по средата.Само трябва да се махнат мантинелите по Сахаров и Малинов.Кръгово ще има 6изхода Андрей Ляпчев,за бирена борса,Сахаров,посока последната спирка на 306,Малинов,Аврамов и за Била.Така ще се премахнат 2 светофара и ще излезе по евтино от кръстовища на две нива.Спирките да си останат на същите места.Само спирката на 88 и 413 да се измести на сегашната на 4,76,111,213,214,305 и 306.Другата промяна е закриване на спирката на 111 до Шела преди десния завой на по Малинов.Как мислите за тази идея  

blagun:

--- Quote from: marto193 ---Андрей Сахаров
--- End quote ---
С малко уточнение - Андрей Ляпчев - Сахаров е далеч и има доста блокове дотам. И аз съм си мислил за подобна организация и намирам идеята за добра. В перспектива, когато се разшири Малинов, може да се прекара на второ ниво отгоре, както надлезът Д.Николаев над кръга на Сточна гара.
Метростанцията ще е пред Деница и подземен пешеходен пасаж ще води до бъдещия мол от страната на Младост-3. По-нататък метротрасето ще върви под източното платно на Ал.Малинов.

marto193:
Извинявам се за грешката но ги бъркам за Ляпчев става дума  

ozzy:
За момента не виждам как ще стане.

blagun:

--- Quote from: ozzy ---За момента не виждам как ще стане.
--- End quote ---

Защо да няма как? На мястото на Макдоналдс и Шел става кръг, другото е само изграждае на кривите в кръга.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version