Инекон в много голяма степен сами са си виновни, че ни направиха трамваите практически от техния джоб. Затова и се съдиха с общината и накрая загубиха. Понеже обявиха цена за модернизацията и сключиха договор, без да проучат нещата до запетайка и да им стане ясно за какво иде реч, демек че българските трамваи не стават за нищо. Те са обявили цената, общината се е съгласила, подписан е договор....После излиза друго, но....кьорав карти не играе. То и при мен точно така стана на последната ми работа в Абсурдистан. Проектирахме 400 километра газопровод и си го платихме, понеже тъпите ни началници подписали договор, без да имат представа какво чудо е. Направихме проекта и си го платихме от джоба, а аз мизерствах със смешна заплата, преди да ме одобрят за Канада и да им тегля една майна....Екологичната мафия, която прави ОВОС-а, даде цена от 360 хиляди евро, а взе два милиона и половина...."ама ние това не сме предвидили, онова не сме...." И ги платихме, понеже шефът им казваше, че ако не му платим до момента, спира да работи. А без ОВОС проектът не може да продължи....Тогава на всичкото отгоре беше "криза" и работа се намираше трудно ако не си с връзки или програмист.