За рейсовете не съм запознат, но би било логично да имат - най-малкото заради наличието на два града в района (Сандански и Петрич). Ако помежду им циркулира нещо, то, така или иначе, минава през тези села. Аз през октомври 2022 си направих ЖП-екскурзия в този район. С тогавашния МБВ 361 мисля, че всички слязоха до Генерал Тодоров, защото на Кулата, по спомен, май слязох сам от цялата 3-вагонна композиция тогава. По-късно в същите вагони като ПВ 50130 (тогавашният, сега не го намирам въобще в разписанието) пак сам се качих от Кулата. На Генерал Тодоров прекачвах към бързия/пътника от София (не им помня тогавашните номера, може да видя какво пише на билетите в архива вкъщи). Беше тъмно, имаше някакви хора, но те май бяха някакви местни и/или от персонала в приемното здание. На другия ден с КПВ 52202 беше един вагон, теглен от Шкода 46-а серия. В него мисля, че сам потеглих от Петрич, или май се качи още един пътник. На двете спирки Мулетарово и Рупите се качиха по двама-трима пътника. Не беше дюс празно, а и това е непредставителна извадка от един октомврийски ден през 2022 година. На аудиозаписите си чувам гласа на една жена, която явно циркулира из района. Предния ден вечерта на Генерал Тодоров, а после на другия ден на Генерал Тодоров тя се качи на ПВ 50131, когато аз прекачвах наобратно от Петрич. Нейна приятелка пък щеше да се качва на същия вагон (в който пътувах аз) обратно към Петрич. От 50131 си слязоха хора за към Петрич, но не бяха повече от 10. Едни шинобуси, или шинотролейбуси с пантограф биха се справили отлично. Също ако имахме двусекционни електрически Дезира, подобно на дизеловите. Те също биха били идеални.