Да посъживим малко темата, днес бях малко на разходка из града на правите улици и лепите, като цяло останах доволен от подвижния състав там, почти като у дома е, има Ман-ве от 2 и 3-то поколение, червените новите се оказаха NU 313 CNG, като тези в Пловдив и Велико Търново, имаше още Сетри от 2 и 3-то поколение, Мерцедеси от 4-то поколение, видях поне 10-15 съчленени автобуса повечето Ман NG272 и Мерцедес 0405/ 405 N2 CNG, видях също един Неоплан от 2-ро поколение, доста бусове главно по 3 и 8-та, както и по извънградските направления, малко по-късно и няколко снимки.
Ето обещаните снимки, въпреки лошото време и лошият старт мисля, че успях да направя някои хубави, и информативни кадри. Като цяло от щъкането ми нагоре, надолу по ул."Гурко" беше малко безсмислено, наистина на спирка "Алана" се получиха най-добрите кадри, но за сметка на това беше тясно, и някои кадри си останаха леко криви,
за което се извинявам. Ама така е като стоят хора по бордюрите, а другите отзад те блъскат с чадъри, единственото което ми попречи да хвана повече съчленени возила беше това, че са много на гъсто стълбовете и дърветата.
Започваме с малко Ман-ве, които си мислих, че не са много разпространени из България, но явно се лъжа.