Author Topic: Мнение за форума  (Read 486031 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Re: Мнение за форума
« Reply #2040 on: 09.01.2022, 02:19:26 »
При среща на открито, ще в повече среща и по-малко ядене и пиене, каквато е идеята на тази среща...  :rolleyes:

Offline rado84

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #2041 on: 09.01.2022, 08:09:32 »
Не е късно, но желаещи, уви, няма...
Желаещи има, визирам себе си. Но среща на открито в тия клинчове... Бих предпочел разходка с жълтия Икарус на Иво. :)

Offline Pesho1991

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #2042 on: 09.01.2022, 13:34:19 »
Само за информация температурите на 13ти ще са в изцяло отрицателния диапазон, така че ако се прави нещо би било хубаво примерно споменатия Икарус, да има струпване, но няма избор, или хората със зелени сертификати една тайна среща да си спретнат като илюминатите :D :D

Offline rado84

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #2043 on: 09.01.2022, 15:04:24 »
Само за информация температурите на 13ти ще са в изцяло отрицателния диапазон, така че ако се прави нещо би било хубаво примерно споменатия Икарус, да има струпване, но няма избор, или хората със зелени сертификати една тайна среща да си спретнат като илюминатите :D :D
Хахах, е значи аз няма от какво да се притеснявам! Излекуваха ме от Ковидий XIX, даже и сертификат ми дадоха. :P :D

Между другото, на българските прогнози спрях да вярвам отдавна, защото те са като тотото - ако днес не познаят, и утре е ден. От няколко години използвам windy за прогноза и досега не са излъгали нито веднъж. Ето какво ще е времето на 13-ти по обяд (за ориентир):

Offline mitakis

• над нещата
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #2044 on: 09.01.2022, 17:25:40 »
Сертификати и прогнози под път и над път, човек трябва да има самосъзнание ако е болен да не се среща с други. Ако ще се организирате Ozzy да запазва кръчма и толкова, не се отплесвайте.
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Живей, за да озаряваш, озарявай, за да даваш живот
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #2045 on: 25.02.2022, 00:00:23 »
Настоявам темата за политика в раздел разни да бъде заключена за известно време, за да се охладят някои страсти и да се обърне внимание преди всичко на потребителя Oleg, който се държи истерично, неуважително и маниакално, води безумни спорове от типа „моето на всяка цена“ и е „украсил“ профила си с политически послания, които нямат място в нашия форум.

Sofiatransport транспортна база данни
Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!
Над 200 000 снимки на возила от градския транспорт в София от 28-ми юни 2011 г. насам

Offline Pesho1991

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #2046 on: 25.02.2022, 00:57:13 »
Аз не виждам нищо политическо в това да се призовава за спазване на международното право и за санкции по държавите, които го нарушават. Това е същото като с разписанията за автобуси, ако не се налагат санкции на тези, които не спазват разписанието си как да очакваме редовен транспорт?

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
« Reply #2047 on: 25.02.2022, 15:09:02 »
Вижте сега, това е транспортен форум, тук се обсъждат транспортни теми и всичко свързано. В раздел разни са всички теми, които нямат общо с транспорта и са за развлечение. Темата за политика е единствено и само за обсъждане на реалните събития свързани с нея. Пропагандирането и подстрекаването чрез слагане на снимки и лозунги в подписите и акаунтите на потребителите е недопустимо. Ако някой много умира да се плюнчи по цял ден с политически теми, има други форуми, предполагам тясно свързани с тази тематика. Аз също имам своите виждания, но не съм ги натрапил на никого, както и не съм тръгнал да се плюнча във форума.
« Last Edit: 25.02.2022, 15:11:15 by Mammoth »

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #2048 on: 10.07.2023, 02:24:04 »
Ако искате автобусите да не се бракуват, да няма припаднали и пр. инциденти, пуснете недотирана от общината кола по 204.
Тук да не е форум на ЦГМ? Като не ти харесват разписанията, пиши жалби до Столична община и ЦГМ. Може да ходиш и на Транспортната комисия в общината, тя е достъпна за граждани, и там може да си кажеш мнението. Няма смисъл да постваш общоизвестни факти тук.
При подадени жалби по официален път до посочените институции, се пишат фиктивни отговори или не се отговаря. Една промяна на разписания по такъв сигнал беше направена чак следващия сезон и то за няколко седмици, след което върнаха обратно старите разписания. Последните били удобни на гаражите за включване и изключване на автобуси, но не и на пътниците.
------------------------

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #2049 on: 05.03.2024, 13:46:22 »
Не знам дали това е правилната тема и, ако модератор прецени може да премести мнението, където намери за добре.

По случай националния празник на 3-ти Март имаше атракционни пътувания с превозни средства на Сдружение ГТИ и не само. За съжаление за тях научих от Сураттефтера, а не от форума. Може би връзката между двете не е чак толкова близка, колкото си мисля, но понеже им раздел във форума за превозните средства на сдружението си мисля, че е редно да има и тема, където може да се пуска информация за такива събития. Понеже нямам време да чета всички теми и раздели, ако има такава моля да игнорирате въпросното мнение!

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #2051 on: 05.03.2024, 17:49:26 »
Благодаря! Там не чета.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Живей, за да озаряваш, озарявай, за да даваш живот
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #2052 on: 05.03.2024, 18:02:39 »
Не знам дали това е правилната тема и, ако модератор прецени може да премести мнението, където намери за добре.

По случай националния празник на 3-ти Март имаше атракционни пътувания с превозни средства на Сдружение ГТИ и не само. За съжаление за тях научих от Сураттефтера, а не от форума. Може би връзката между двете не е чак толкова близка, колкото си мисля, но понеже им раздел във форума за превозните средства на сдружението си мисля, че е редно да има и тема, където може да се пуска информация за такива събития. Понеже нямам време да чета всички теми и раздели, ако има такава моля да игнорирате въпросното мнение!
Е ти хубаво го написа това и го уби „Сураттефтера“, мъртъв е.  :D :D :D
« Last Edit: 05.03.2024, 18:04:23 by AGENT 006 »

Sofiatransport транспортна база данни
Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!
Над 200 000 снимки на возила от градския транспорт в София от 28-ми юни 2011 г. насам

Offline stosi_04

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #2053 on: 08.05.2024, 15:11:29 »
Имам малко глупав въпрос може би ,но при всяко влизане тук се чудя. Каква е идеята на конкурса снимка на месеца ? Не е ли малко безмислен като се има предвид, че всяка снимка си е уникална по своему и са твърде различни и малко се сравняват ябълки с портокали така. Ако имаше повече участници по-скоро трябваше да се направят различни категории ,които да си имат свой победител ,защото така наистина състезанието е безпредметно и снимките са си хубави по свой си начин и не знам как точно може да се определи коя е по-добрата. Отделно че гледам как почти всеки месец едни и същи хора печелят конкурса и участват в него, тоест това изобщо не е конкурс. Не знам ,ако е просто ,за да си цъкате някакви гласове хубаво , но извън това не виждам никакво друго значение и смисъл на този "конкурс". Дори не става ясно по какви критерии се гласува за една снимка. Какво превозно средство е на нея ли, кой е автор ли, какви превозни средства харесваме ли... Вмятам Ви идеята да се закрие ,пък вече си преценявате ползите от него.

Друго ,което искам да питам е дали тази платформа позволява реакции, различни от палец?
Благодаря!

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #2054 on: 08.05.2024, 17:48:38 »
Всичко си е описано най-горе в темата за конкурса.
Най-харесваните 8 снимки участват. А що се отнася до "едни и същи участници участват", ами всеки може да участва, включително и ти, стига твоята снимка да събере достатъчно харесвания. Конкурсът същесвтвува от поне 12 години.  За този период явно се е утвърдил и на повечето участници им харесва, така че изказвания от типа "ми то е излишно" са много нелепи. Като толкова те дразни, никой не те задължава да го следиш.
Няма реакции, различни от палец. Мисля, че платформата не го позволява, но нека и администраторът се произнесе.

Offline comet

• Наистина съм луд
  • MAN Lion's City
    • View Profile
« Reply #2055 on: 09.05.2024, 12:48:55 »
Конкурсът се е превърнал в традиция на форума за времето, в което съществува. Бяха направени няколко промени в правилата, за да може изборът на участващи снимки да е възможно най-обективен. Всичко е описано в раздела за снимки, включително дискусиите около промяната на правилата. Снимките, които печелят, са едни от най-креативните или представящи интересни возила на различни места. Няма причина да се мисли за прекратяването му.

Offline Константин

• Приятел на ГТ
  • Фен на тролейбусите и автобусите Икарус.
    • View Profile
    • Email
« Reply #2056 on: 19.05.2024, 15:55:25 »
Според мен форума е полезен.
От тук научих много интересна и полезна
информация.
Тролейбусно депо:Надежда
Любим модел тролейбус :Икарус 280.92Т инв. номер 2915
Линия:7

Online ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #2057 on: 29.09.2024, 11:16:44 »
Интересно как Петър беше деактивиран и Васко се активира отново  :blink: Винаги пишат последователно Васко, Мария, Марин, Петър... Никога едновременно.

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
« Reply #2058 on: 29.09.2024, 13:12:22 »
За мен интересното е, че Петър е регистриран и пише във форума от 2008г. Тоест много преди появата на Васко, Марин и другите. Васко тогава ще е бил на 9-10г, и затова не съм сигурен че Васко е Петър.

Също защо Петър ще се регистрира като Марин след като досега акаунта на Петър не е бил ограничаван?

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #2059 on: 29.09.2024, 13:33:48 »
..Петър ..Васко..Марин и другите.

Направил си е много акаунти през годините и ги разменя според случая, просто е.