Подвижен състав > Тролейбуси

Ikarus 280T

<< < (1137/1143) > >>

Mammoth:
Не, но както обичам да казвам, тогава са били златните времена на тунинга. По-скоро са просто светлоотразители.

тролей №164 линия 2:
Това не е Голф, а Джета 2! Баща ми има такава, четириврата.

tiristor:
Баш голф 2 си е, но Рабит - изпълнение за Щатите:

тролей №164 линия 2:

--- Quote from: tiristor on 24.01.2023, 14:37:38 ---Баш голф 2 си е, но Рабит - изпълнение за Щатите:--- End quote ---
Покажи ми на снимка в едър план (както е тази) Голф седан и ще се съглася веднага с теб. ;) На тази снимка (за разлика от онази, черно-бялата, покрай която тръгна дискусията) виждам хетчбек, което е характерното за всички голфове. Повечето от тях са били произвеждани и в комби модификация на каросерията, но аз не съм виждал никога седан от който и да било от тях. С това искам да кажа, че НЕ е невъзможно да има и Голф седан. Просто ми покажи, за да мога да науча нещо ново от теб, за което ще съм ти искрено благодарен!
edit: Може би бих ти снимал и документите на колата на баща ми, но едно - GDPR и две - не си струва точно за такава цел. Ако много настояваш, че на черно-бялата снимка е Голф - така да бъде, няма да ти се сърдя, остани със здраве. :)
Допълвам една надежда, че харесалите цитирания от мен пост са го направили заради качеството на снимката, а не защото се твърди, че на черно-бялата такава е Голф.

Mammoth:
Явно говорим за различни снимки, защото последната снимка голфа е точно хечбек, абсолютно същия като този на снимката - с американски фарове и светлоотразители на калниците.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version