Подвижен състав > Тролейбуси
Ikarus 280T
bagercho:
Ама моля ви се, какви Икаруси ви гонят. Тролейбусния парк е напълно обновен. Няма Икаруси. Така казА Фандъкова :crazy: Шегата настрана, ама да продължават залудо да се държат и търкалят ей така 3-4 бройки, за наказание на шофьори и пътници е просто абсурд. Един от многото...
david:
Леле, леле... това е да си мъченик на новото време, да се возиш или да караш Икарус, живи да ги ожали човек. :rev:
Ivo:
Аз обичам, щото навремето такива машини са ме запалили по хобитата, обаче за пътниците и водачите е ужас в тия жеги. Солариса като комфорт е несравним. Безшумен, вътре хладно, с удобни седалки.
В тоя Икарус като напече отгоре вътре става като сауна, и електрониката грее и с тия малки прозорчета няма проветряне.
AGENT 006:
Хора пак ли с познатите глупости почнахте? То 6 и 7 са на интервали на движение достатъчни да извървиш „Люлин“ почти от край до край пеш, вие тука за Икарусите сте се хванали и за кухите изказвания на Йорданка Фандъкова, хайде малко по-сериозно. Три Икаруса на кръст са най-големия проблем на градския ни транспорт.
david:
--- Quote from: Ivo on 25.08.2023, 14:00:20 ---Аз обичам, щото навремето такива машини са ме запалили по хобитата, обаче за пътниците и водачите е ужас в тия жеги. Солариса като комфорт е несравним. Безшумен, вътре хладно, с удобни седалки.
В тоя Икарус като напече отгоре вътре става като сауна, и електрониката грее и с тия малки прозорчета няма проветряне.
--- End quote ---
В Шкодата шофьорите ги пече в пъти повече, отколкото в Икаруса, но да кажем, че няма от къде да знаеш. Обаче твърдението с по - удобните седалки ме разсмя, наистина. :D
Електрониката не грее, така както си представяш, това не е някое Зиу с контактори в кабината, които наистина греят и облъчват.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version