Подвижен състав > Тролейбуси

Ikarus 280T

<< < (1141/1143) > >>

bdz43r:
Контакторите нито греят, нито облъчват. Ако контактор грее, значи скоро ще се и запали.

difian:

--- Quote from: david on 25.08.2023, 13:46:20 ---Леле, леле... това е да си мъченик на новото време, да се возиш или да караш Икарус, живи да ги ожали човек.  :rev:

--- End quote ---
Ходи живей в пещера, осветявай се със свещи, грей се и готви на открит огън… Като има нещо по-ново и удобно, защо трябва да се ползва старото!? А и още повече след като се изтъкна, че е целенасочено и няма нищо смислено в това, а единственото е за наказване на водачи…

А стълбите в Икарусите не са стълби, а все едно се изкачваш към Рая… Пърхаш по тях…

V.Peichev:
В Шкодите има климатик за водача, в Икарусите само вентилатор, който може да не работи. :rolleyes:

Stoi4o:

--- Quote from: david on 25.08.2023, 14:34:44 ---
--- Quote from: Ivo on 25.08.2023, 14:00:20 ---Аз обичам, щото навремето такива машини са ме запалили по хобитата, обаче за пътниците и водачите е ужас в тия жеги. Солариса като комфорт е несравним. Безшумен, вътре хладно, с удобни седалки.

В тоя Икарус като напече отгоре вътре става като сауна, и електрониката грее и с тия малки прозорчета няма проветряне.

--- End quote ---
В Шкодата шофьорите ги пече в пъти повече, отколкото в Икаруса, но да кажем, че няма от къде да знаеш. Обаче твърдението с по - удобните седалки ме разсмя, наистина.  :D
Електрониката не грее, така както си представяш, това не е някое Зиу с контактори в кабината, които наистина греят и облъчват.

--- End quote ---
Ама и ти едно изказване направи,къде ги пече и къде им е по-добре!Шкода с тъмни прозорци и климатик е по-зле от Икарус ли?

david:
Излазоха новини, че някой е повредил електронната табела на 2703.  :angry:
Ясно ми е че има много хора, които не харесват Икарус, но това действие е крайно. Не мисля, че когато не харесваш нещо, трябва да го унищожаваш.
На страницата на Ибис екипа се разбира, че става въпрос и за личностна нападка към титуляра на тролея от страна на колеги и началници... после защо шофьорите напускат и се оплакват от лоши условия на труд.  :help:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version