Метро > Метросъстави

МВМ 81-717.4/81-714.4 (номерни състави/старите влакове)

<< < (145/146) > >>

IKAR:
От Варшава са подарили всичките си 60 номерни вагона (пет петвагонни влака) на Киев.

Petko21:

--- Quote from: mgt on 13.09.2023, 21:46:32 ---
--- Quote from: difian on 13.09.2023, 20:30:50 ---На 1021 не работи странична табела от лявата страна в посока кабината. Не успях да огледам целия състав или други табели на влака… Челната работеше, на гърба на кабината също, може би само тя е сдала багажа.

--- End quote ---
На всички модернизирани страничните табели са изключени след случая с "Люлиница". Вероятно може да се настроят да изписват крайната дестинация, както са челните табели, но явно няма желание и затова седят неработещи.

--- End quote ---
Могат, но трябва някой да седне и да преработи въведената информация. Информационната система е нова и напълно функционална, бих казал че страничните табла биха били от голяма полза за пътниците, уви няма кой да ги настрои и типично по нашенски ги изключиха.

bdz43r:
За някои неща трябват хора с определени умения, които си намират много по-добре платена работа в частния сектор.

bagercho:
Точно за това нещо съм сигурен, че не са нужни инженери и доценти, и някой, който сам някога е успял да преинсталира Уиндоус, би се справил. Но тук пак стигаме до (не)желанието. Още повече, че си имаме известен ИБИС техник, но той вероятно не е запознат с този проблем...

bdz43r:
Точно тези, които могат сами да преинсталират Уиндоус визирам. Те хич не са толкова много и или са заети в IT сектора, или не искат да прилагат уменията си професионално.

Мен трябваше няколко пъти да ме навиват, за да се откажа от карането на влакове и да започна да се занимавам с компютърна осигурителна техника. Ако заплащането не беше толкова различно, нямаше да се съглася.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version